of 59123 LinkedIn

Special Arbeidsmarkt 2017

Afbeelding

Thema: Van overschot naar krapte

De economie is nog net niet booming, maar het aantrekken ervan zorgt inmiddels wel voor de eerste tekenen van krapte op de arbeidsmarkt. In de arbeidsmarktspecial van Binnenlands Bestuur zoomen we in op de gevolgen daarvan voor het wervings- en personeelsbeleid van gemeenten. 2018 geldt bovendien als het jaar met de grootste uitstroom van de babyboomers. Voor welke functies dreigen tekorten en wat zijn de mogelijkheden de posten (toch) bemenst te krijgen? Bieden jongeren wellicht de uitkomst?

 

  1. Onderzoek naar moeilijk vervulbare vacatures bij decentrale overheden
  2. Bijna de helft van de gemeenten verwacht een groei van de formatie. Welke middelen zetten ze in om aan voldoende gekwalificeerd personeel te komen?
  3. In hoeverre biedt flex-werk een oplossing om tijdig de juiste mensen op de juiste plaats te hebben?
  4. Hoe aantrekkelijk is de vergrijsde overheid voor de jongere generatie?

 

Ziet u raakvlakken met bovenstaande onderwerpen? Neem dan contact op met de afdeling sales voor informatie en advies over de diverse advertentiemogelijkheden. T: 020-57 33 634 of E:sales@binnenlandsbestuur.nl.

Verstuur dit artikel naar Google+

Facts & Figures

Binnenlands Bestuur is een onafhankelijk platform voor de hoger opgeleide ambtenaren en bestuurders bij de overheid vanaf salarisschaal 8.
 

  • 200.000 unieke bezoekers per maand
  • 900.000 pageviews per maand
  • 9 nieuwsbrieven, totaal ca. 55.000 unieke abonnees
  • Linkedin Groep met ca 59.000 leden
  • Magazine 46.000 abonnees op privé adres
  • Vacaturebank ca 230.000 pageviews per maand

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van alle interessante advertentiemogelijkheden van Binnenlands Bestuur? Abonneer u op de nieuwsbrief BB adverteren!

Aanmaken

Contact

Uploaden materiaal

Uw advertentie naar ons uploaden zonder advertentiecode? Klik hier en volg de instructies op de site.

 

Wilt u meer informatie over de aanleverspecificaties? Neem contact op met Gerda Bruggeman of Annet van Vliet via sales@binnenlandsbestuur.nl