sociaal / Partnerbijdrage

Welkom Armin | Juridisch Consultant Zorg-Lokaal

Welkom Armin | Juridisch Consultant Zorg-Lokaal. Analytisch, mondig en gedisciplineerd

20 april 2021
Afbeelding1.png

Sinds een korte tijd maakt Armin Halilovic deel uit van het consultancy team van Zorg-Lokaal. Armin is iemand met een scherp analytisch vermogen, mondig en erg gedisciplineerd. Zijn vaardigheden en kennis lenen zich uitstekend voor vraagstukken op de raakvlakken van het recht en de zorg. Hij staat altijd open voor gesprek. Dus aarzel niet om contact op te nemen!

Analytisch, mondig en gedisciplineerd

Armin: ‘Mensen beschrijven mij als analytisch scherp, mondig en gedisciplineerd.’ Hij geniet ervan om complexe problematiek uit te pluizen en de resultaten met collega’s te delen. Voor een gesprek staat hij altijd open, zeker als iemand wilt sparren over een leuk en interessant onderwerp. Hij gelooft dat we samen sterk staan en elkaar kunnen helpen door vaardigheden toegankelijk te maken voor elkaar. Wij zijn dan ook onwijs blij dat Armin sinds een korte tijd ons team van consultancy verder komt ondersteunen. Welkom Armin!

 

Afbeelding

Afbeelding 1: Quote Armin Halilovic

 

IT en recht
Zijn vaardigheden slaan een brug tussen IT en het recht. Daardoor heeft hij snel zijn draai kunnen vinden in verschillende sectoren. Zo heeft Armin voor een woningcorporatie intensief gewerkt aan AVG. Dit door middel van het opzetten van een eigen project voor het implementeren van AVG. Daarnaast is hij binnen een IT-bedrijf veel bezig geweest met informatiebeveiliging, maar had hij ook een grote focus op risico en controle op het beleid.

 

Grip op verantwoorde zorg
Bij Zorg-Lokaal schuift hij aan als juridisch consultant en hoopt hij met zijn brede achtergrond iets te kunnen betekenen voor zowel klanten, cliënten en collega’s. Zijn vaardigheden en kennis lenen zich uitstekend voor vraagstukken op de raakvlakken van het recht en de zorg. Veel gemeenten hebben bijvoorbeeld nog niet hun verordeningen en besluiten ingericht om tegenvallende zorgaanbieders aan te kunnen spreken. Dit is soms ook lastig, vooral nu de nieuwe wetten daar weinig concrete aanknopingspunten voor geven. Precies op dit punt kan Armin jou adviseren en verder helpen.

 

Op het moment helpt Armin gemeenten met het verkennen van hun juridische en ambtelijke opties om de rechtmatigheid en dus de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Daarvoor analyseert, categoriseert en verklaart hij onder andere de Wet maatschappelijke ondersteuning en de Jeugdwet.

 

Wil je precies weten wat er wel én niet in je verordening mag staan, of hoe je dat besluit goed moet verwoorden? Daarbij kan Armin helpen en staat hij voor je klaar. Hij is:

  • Constructief kritisch en analytisch;
  • Technisch en juridisch onderlegd;
  • Een effectief spreker en uitlegger.

 

Meer informatie?

De consultants van Zorg-Lokaal adviseren en ondersteunen gemeenten bij het krijgen én houden van grip op verantwoorde zorg. Wil jij ook grip krijgen én houden op verantwoorde zorg? Aarzel dan niet om met Armin of een van onze andere consultants contact op te nemen en stuur ze een LinkedIn connectieverzoek. Je kan vandaag ook nog contact met ons opnemen op via het contactformulier of een vrijblijvend gesprek aanvragen.

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.