sociaal / Partnerbijdrage

Op weg naar expertise in toegepaste rechtmatigheid

Op weg naar expertise in toegepaste rechtmatigheid. Kwaliteit in de Wmo en/of Jeugdwet

11 februari 2021
expertise.jpg

Rechtmatigheid is een krachtige en waardevolle ingang om uitgaven binnen de Wmo en/of Jeugdwet te beheersen en de kwaliteit van de ondersteuning te borgen.

Whitepaper
Deze whitepaper is gebaseerd op het in de praktijk onderzoeken van en werken aan kwaliteit in de Wmo en/of Jeugdwet in de afgelopen jaren.

 

Gemeenten staan namelijk voor de uitdaging om de uitgaven binnen de Wmo en/of Jeugdwet te beheersen en de kwaliteit van de ondersteuning te borgen. Het optimaal gebruikmaken van rechtmatigheid is een manier om transformatie, waardecreatie, kostenbeheersing en kwaliteit te verbeteren. Dat geldt zowel op aanbieders- als op cliëntniveau. En, zowel bij zorg in natura als bij zorg georganiseerd vanuit een persoonsgebonden budget.

 

Download nu
Ja! Ik wil ook grip krijgen én houden op verantwoorde zorg en ben benieuwd hoe ik rechtmatigheid kan inzetten om uitgaven binnen de Wmo en/of Jeugdwet te beheersen en de kwaliteit van de ondersteuning te borgen. Download dan hier onze whitepaper en neem bij vragen vandaag nog contact met ons op via het contactformulier of vraag een vrijblijvend gesprek aan.

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.