of 64231 LinkedIn

Westland wil mening arbeidsmigranten

De gemeente Westland wil weten of en hoe arbeidsmigranten hun plek vinden in de Westlandse samenleving. Daarom wordt er komende week een enquête gestuurd naar ruim 1600 arbeidsmigranten die er langer dan één jaar staan ingeschreven.
3 reacties

De gemeente Westland stuurt komende week een enquête naar ruim 1600 arbeidsmigranten die er langer dan één jaar staan ingeschreven. Ze wil weten of en hoe deze mensen hun plek vinden in de Westlandse samenleving. Dat heeft de Zuid-Hollandse gemeente zaterdag laten weten.

Verantwoordelijkheid
In Westland wonen en werken veel migranten. Wethouder Arne Weverling (arbeidsmigranten, GemeenteBelang Westland) vindt dat ze erg belangrijk zijn voor de glastuinbouweconomie. ,,We zien het als onze verantwoordelijkheid deze groep een goede plek in de Westlandse samenleving aan te bieden.''

 

Verblijfsplannen

In de enquête staan vragen over onder meer verblijfsplannen, waar de kinderen zijn, of ze lid zijn van een vereniging of een kerk en tegen welke problemen arbeidsmigranten eventueel aanlopen. Ook arbeidsbureaus zullen het vragenformulier verspreiden.

Verstuur dit artikel naar Google+

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Reactie op dit bericht

Door Jeroentje watermeloentje I (waterhoofd) op
Het is goedkoper om fruit en groente te importeren, zit je niet eeuwig vast aan al die "tijdelijke" immigranten.
Door Flipje (gepensioneerd) op
... hij zou zich waarschijnlijk verschrikkelijk schamen als u dat wel zou doen!
Door Nationalist (nationalist) op
Politieke opportunisten als Arne Zweverling zijn de reden dat ik nooit en te nimmer op een lokale partij stem.