Advertentie
sociaal / Nieuws

Gemeenten brengen bod uit op noodlijdend Licom

De elf aandeelhouders van Licom uit Limburg hebben een bod uitgebracht op onderdelen van de sociale werkvoorziening. De aandeelhouders zijn de betrokken gemeenten en hopen hiermee Licom grotendeels te redden.

12 oktober 2012

De elf aandeelhouders (gemeenten) van de in nood verkerende sociale werkvoorziening Licom in Zuid-Limburg hebben donderdag een bod uitgebracht op onderdelen en bedrijfsactiviteiten van Licom. Zij deden dat tijdens gesprekken met bewindvoerder Frits Udo van Licom. Dat zei wethouder Pierre Verbraak van Landgraaf, die het woord voert namens de gemeenten.

Geen mededelingen
Over de inhoud van het bod en de bedrijfsonderdelen die betrokken zijn, deed Verbraak geen mededelingen. Wel zei hij dat de gesprekken constructief verlopen. Vrijdag gaan de onderhandelingen verder.
 
Stekker uitgetrokken 

De gemeenten trokken vorige week de stekker uit het zwaar verlieslijdende Licom, dat vervolgens uitstel van betaling aanvroeg. Bewindvoerder Udo wilde donderdag alleen bevestigen dat de gesprekken vrijdag verdergaan. Over de inhoud of teneur ervan wilde hij niets zeggen.

Reacties: 1

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

spiedend oogje
Vreemd, een bod uitbrengen op de chaos die je zelf hebt gecreëerd, hebt laten gebeuren.
Advertentie