Advertentie
sociaal / Nieuws

Cultuurseizoen in steden begonnen

Het culturele seizoen in steden is officieel geopend. Afgelopen weekend was er de Uitmarkt in Amsterdam, dit weekend trapten ook Den Haag, Utrecht en Maastricht af.

02 september 2012

Het nieuwe culturele seizoen begon vorige weekend officieel met de Uitmarkt in Amsterdam, maar verschillende steden doen het zondag nog eens over. Den Haag, Utrecht en Maastricht bieden een inkijkje in wat er het komend jaar op cultureel gebied te beleven valt.

Den Haag

In Den Haag wordt het Haags UIT Festival gehouden. Dat concentreert zich rond het Lange Voorhout en het Spuiplein. Er zijn buitenpodia, een informatiemarkt en theaters openen gratis de deuren. Op het programma staan onder anderen Van Velzen, Ellen ten Damme en Mathilde Santing.

Utrecht is het toneel van het 15e Uitfeest. Op ruim 80 locaties zijn 380 programmaonderdelen. Onder anderen Sven Ratzke en Handsome Poets treden op.

Het Parcours

In Maastricht is Het Parcours. Artiesten en gezelschappen uit de provincie Limburg en de Euregio tonen wat ze in huis hebben. De centrale plek van dit evenement is het Vrijthof.

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Advertentie