of 64707 LinkedIn

Nieuws

 • Beeld: Shutterstock

  '500 extra opvangplekken zijn druppel op gloeiende plaat'

  5 reacties

  De vijfhonderd extra opvangplekken voor asielzoekers die demissionair staatssecretaris Ankie Broekers-Knol woensdag aankondigde zijn 'een druppel op de gloeiende plaat'. Dat zei de voorzitter van de Veiligheidsregio Groningen Koen Schuiling woensdagavond bij Nieuwsuur. 'Er zijn duizenden plekken in ons land nodig om deze toestroom op een humane wijze te kunnen opvangen.'

 • De uitspraken die burgemeester Hubert Bruls van Nijmegen woensdag in een raadsvergadering deed, hebben de clubleiding van NEC verbaasd. Bruls zei onder meer dat hij wil dat relschoppers die zondag na de wedstrijd NEC - Vitesse de politie aanvielen een levenslang stadion- en omgevingsverbod krijgen. Hij denkt ook aan het weigeren van een bepaalde groep NEC-aanhangers in het stadion.

  Verbazing bij voetbalclub om harde woorden Bruls

  2 reacties

  De uitspraken die burgemeester Hubert Bruls van Nijmegen woensdag in een raadsvergadering deed, hebben de clubleiding van NEC verbaasd. Bruls zei onder meer dat hij wil dat relschoppers die zondag na de wedstrijd NEC - Vitesse de politie aanvielen een levenslang stadion- en omgevingsverbod krijgen. Hij denkt ook aan het weigeren van een bepaalde groep NEC-aanhangers in het stadion.