of 59199 LinkedIn

Nieuws

 • Leeuwarden wil met repressie de overlast van Antilliaanse Nederlanders in de stad bestrijden. Ook hoopt de stad de toenemende instroom van ‘kansloze Antillianen’ vanuit de Antillen en Rotterdam naar de Friese hoofdstad aan banden te leggen.

  Leeuwarden haalt Antillianenaanpak weer van stal

  Leeuwarden wil met repressie de overlast van Antilliaanse Nederlanders in de stad bestrijden. Ook hoopt de stad de toenemende instroom van ‘kansloze Antillianen’ vanuit de Antillen en Rotterdam naar de Friese hoofdstad aan banden te leggen. 

 • De gemeente Amsterdam geeft geen gehoor aan het verzoek van een mensenrechtencomité van de Verenigde Naties (VN) om het ADM-terrein voorlopig niet te ontruimen.

  Gemeente Amsterdam: ADM-terrein moet leeg

  1 reactie

  De gemeente Amsterdam geeft geen gehoor aan het verzoek van een mensenrechtencomité van de Verenigde Naties (VN) om het ADM-terrein voorlopig niet te ontruimen.

 • Volgens Aristoteles kun je alleen gelukkig worden als je niet hoeft te werken. Want werk leidt immers af van de zoektocht naar geluk. En geluk is datgene wat we willen omwille van zichzelf, en niet omwille van iets anders. Hard werken om gelukkig te worden zou dus niet kunnen, want dan streef je naar geluk door middel van iets anders dan het streven naar geluk zelf.

  Werk maakt mens niet gelukkig

  Volgens Aristoteles kun je alleen gelukkig worden als je niet hoeft te werken. Want werk leidt immers af van de zoektocht naar geluk. En geluk is datgene wat we willen omwille van zichzelf, en niet omwille van iets anders. Hard werken om gelukkig te worden zou dus niet kunnen, want dan streef je naar geluk door middel van iets anders dan het streven naar geluk zelf.