sociaal / Partnerbijdrage

Gratis modelbrief schuldhulpverlening

Gratis modelbrief schuldhulpverlening. Inzicht sociaal domein: de meest complete kennisbank

14 maart 2019
Schuldhulp.jpg

Ruim 300 gemeenten gebruiken de kennisbanken van Inzicht sociaal domein. Een compleet pakket aan landelijke en lokale wet- en regelgeving, jurisprudentie, advies, beleid, e-learning, een helpdesk en nog veel meer. En dat op de diverse terreinen van het sociaal domein zoals Werk en participatie, Inkomen, Schuldhulp, de Wmo, Jeugd en Naleving. Niet voor niets is Inzicht sociaal domein de meest complete kennisbank voor de consulent, beleidsmedewerker en jurist.

Een veelgebruikt onderdeel van onze kennisbank zijn onze modelbrieven. Als consulent heeft u immers altijd tijd te kort, dus is het superhandig als u deze voorbeelden van brieven gewoon tot u beschikking heeft.

 

We schenken professionals van gemeenten op deze plek bij de downloads op onze partnerpagina steeds een klein cadeautje uit Inzicht. Nu is dit een voorbeeldbrief uit onze kennisbankmodule schuldhulpverlening. Speciaal voor alle schuldhulpverleners die zelf wel wat hulp kunnen gebruiken. De volgende keer is het wellicht een infographic, een juridische tekst over de Participatiewet of een handige infokaart.

Dus hou ons in de gaten en doe er uw voordeel mee!

 

Gratis proeven van Inzicht sociaal domein

En deze modelbrief is niet het enige dat u van ons aan kennis meekrijgt. Als u dit cadeautje downloadt, ontvangt u er een gratis proefinlog op Inzicht en een live demo van onze kennisbank bij. Want zien is geloven!

Lijkt dat u een goed idee? Download dan de modelbrief. Dan nemen wij contact met u op.

 

We delen onze kennis en inzichten graag met u.

 

Hartelijke groet,

 

Altijd Stimulansz!

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.