of 63946 LinkedIn

Wie zijn Roxanne en Nick bij Zorg-Lokaal?

Wie zijn Roxanne en Nick bij Zorg-Lokaal? Kwaliteit en informatieveiligheid hoog in het vaandel
Zorg-Lokaal Reageer

Roxanne Schrooijesteijn en Nick van Soest zijn beiden kwaliteitsadviseurs binnen het sociaal domein bij Zorg-Lokaal. Naast hun rol als kwaliteitsadviseur hebben ze hun eigen specialisaties. Maar wel met één ding gemeen, kwaliteit en informatieveiligheid dat hoog in het vaandel staan.

Laten we beginnen met Roxanne. Roxanne is al ruim 6 jaar actief bij Zorg-Lokaal. Waarvan de afgelopen 2 jaar in de rol van kwaliteitsadviseur. Kwaliteit staat uiteraard centraal in haar dagelijkse werk. In de praktijk komt dit neer op het continu toetsen en verbeteren van de kwaliteit rondom de administratieve uitvoering van de producten en diensten binnen het sociaal domein.

 

Kwaliteit staat centraal

Kwaliteit wordt onder andere gewaarborgd door middel van een managementsysteem waarmee wij de kwaliteit van onze processen waarborgen. Zorg-Lokaal heeft het afgelopen jaar meerdere certificeringen behaald, waaronder ook de ISO9001 voor kwaliteit. Om aan deze norm te kunnen blijven voldoen, is het onderhoud van het managementsysteem een essentieel onderdeel.

 

Denk hierbij bijvoorbeeld aan het registreren van afwijkingen op de vastgestelde processen. Er wordt dan gekeken naar een passende oplossing, maar ook een manier waarop een dergelijke afwijking in de toekomst voorkomen kan worden. De plan- do- check- act cyclus is voor ons erg belangrijk in de continue verbetering van ons bedrijf.


Procesoptimalisatie en doorontwikkeling

Daarnaast streeft Roxanne naar constante verbetering in de vorm van procesoptimalisatie en doorontwikkeling van onze applicaties. Hiervoor wordt een agile en scrum projectaanpak gehanteerd, waarmee wij verplichte wijzigingen vanuit de iStandaarden doorvoeren. Maar zeker ook ruimte houden voor klantwensen in onze ontwikkelagenda.

 

In de functie als kwaliteitsadviseur neemt Roxanne vaker de rol als product owner aan. De taak van de product owner is om de eisen en wensen van de klant te waarborgen en deze kenbaar te maken aan het projectteam. Hierbij gaat het om het initiëren van een opdracht tot en met het implementeren en de nazorg van het betreffende project.

 

Dan hebben we Nick. Nick is kwaliteitsadviseur en security officer bij Zorg-Lokaal. Binnen deze functie houdt hij zich bezig met een divers pakket aan werkzaamheden.

 

Het managementsysteem

Primair houdt Nick zich bezig met het managementsysteem van Zorg-Lokaal op het gebied van informatieveiligheid. Zorg-Lokaal is ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd, omdat informatieveiligheid hoog in het vaandel staat.


Informatieveiligheid

Nick ondersteunt Zorg-Lokaal op diverse vlakken in het kader van informatieveiligheid. Zo identificeert en behandelt hij potentiële risico’s, ondersteunt hij bij het toetsen van overeenkomsten en houdt nieuwe ontwikkelingen bij op het gebied van security by design & default. In dit alles probeert hij altijd een veiligheidsbewustzijn uit te dragen.


Continu verbeteren

Naast zijn rol als kwaliteitsadviseur en security officer is Nick net zoals Roxanne ook product owner voor diverse ontwikkelprojecten. Zo kan hij zijn steentje bijdragen aan het continu verbeteren van diverse onderdelen van de dienstverlening. Ook ondersteunt Nick in de ontwikkeling van het dashboard en is hij betrokken bij de ontwikkeling van het voorspelmodel. Het is enorm enerverend om aan de voet van nieuwe ontwikkelingen te staan die helemaal van deze tijd zijn, aldus Nick.


Meer informatie of nieuwsgierig?

Ben je naar aanleiding van de verhalen van Roxanne en Nick benieuwd naar wat zij voor jou kunnen betekenen? Of ben je nieuwsgierig naar wat wij als Zorg-Lokaal nog meer doen? Neem vandaag nog contact met ons op via het contactformulier of vraag een vrijblijvend gesprek aan.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Zorg-Lokaal

Wilhelminastraat 39, 6131 KM Sittard

Postbus 5065, 6130 PB Sittard

 

Meer informatie?
www.zorg-lokaal.nl
info@zorg-lokaal.nl
secretariaat@zorg-lokaal.nl 
088 007 9494
ma-vr van 9:00u tot 16:30u

Afbeelding

Over ons

Met ons eigen digitaal iJw/iWmo platform Zorg-Portaal en onze experts op het gebied van berichtenverkeer, administratieve en financiële processen, data-analyse en IT helpen we gemeenten bij grip op verantwoorde zorginzet vanuit de Wmo/Jeugdwet.

 

Gemeenten die de administratie Wmo/Jeugdwet door Zorg-Lokaal laten uitvoeren hebben stuur- en managementinformatie vanuit een totaalconcept. Kiest ook uw gemeente voor Zorg-Lokaal? Vraag dan hier een vrijblijvend gesprek aan of download hier alvast onze brochures.

GRIP OP VERANTWOORDE ZORGINZET

Afbeelding

 

Door de toenemende tekorten binnen gemeenten op het gebied van Jeugdzorg en Wmo ervaren steeds meer gemeenten financiële druk. Wij als Zorg-Lokaal laten in deze video zien dat wij de administratieve processen die gemeenten op dit moment uitvoeren, goedkoper en efficiënter kunnen uitvoeren.

 

Bent u naar aanleiding van deze video nieuwsgierig of benieuwd naar wat wij voor u als gemeente kunnen betekenen? Lees hier verder of klik hier voor ons contactformulier.

Meer nieuws

Bloggers

Whitepapers