of 62812 LinkedIn

Whitepaper | Gericht werken vanuit rechtmatigheid

Whitepaper | Gericht werken vanuit rechtmatigheid. Samen gaan we voor grip op verantwoorde zorg.
Zorg-Lokaal Reageer

Als consulent in Wmo en/of Jeugdwet vervul je een belangrijke rol in de toegang tot specialistische voorzieningen. Hoe zorg jij ervoor dat de ondersteuning noodzakelijk, e­ffectief en doelmatig is?

Whitepaper

In deze whitepaper nemen we je mee in de uitdagingen waarmee je te maken krijgt en de oplossingsrichting. Want, gericht werken vanuit rechtmatigheid in de toegangsbepaling kan een krachtige ingang bieden om deze uitdagingen effectief aan te pakken. Samen gaan we voor grip op verantwoorde zorg.


Download nu

Ja! Ik wil ook grip krijgen én houden op verantwoorde zorg en ben benieuwd hoe ik dit als consulent in de Wmo en/of Jeugdwet dien aan te pakken. Download hier onze whitepaper en neem bij vragen vandaag nog contact met ons op via het contactformulier of vraag een vrijblijvend gesprek aan.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Zorg-LokaalWilhelminastraat 39, 6131 KM Sittard

Postbus 5065, 6130 PB Sittard

 

Meer informatie?
www.zorg-lokaal.nl
info@zorg-lokaal.nl
secretariaat@zorg-lokaal.nl 
088 007 9494
ma-vr van 9:00u tot 16:30u

Afbeelding

Over ons

Met ons eigen digitaal iJw/iWmo platform Zorg-Portaal en onze experts op het gebied van berichtenverkeer, administratieve en financiële processen, data-analyse en IT helpen we gemeenten bij grip op verantwoorde zorginzet vanuit de Wmo/Jeugdwet.

 

Gemeenten die de administratie Wmo/Jeugdwet door Zorg-Lokaal laten uitvoeren hebben stuur- en managementinformatie vanuit een totaalconcept. Kiest ook uw gemeente voor Zorg-Lokaal? Vraag dan hier een vrijblijvend gesprek aan of download hier alvast onze brochures.

GRIP OP VERANTWOORDE ZORGINZET

Afbeelding

 

Door de toenemende tekorten binnen gemeenten op het gebied van Jeugdzorg en Wmo ervaren steeds meer gemeenten financiële druk. Wij als Zorg-Lokaal laten in deze video zien dat wij de administratieve processen die gemeenten op dit moment uitvoeren, goedkoper en efficiënter kunnen uitvoeren.

 

Bent u naar aanleiding van deze video nieuwsgierig of benieuwd naar wat wij voor u als gemeente kunnen betekenen? Lees hier verder of klik hier voor ons contactformulier.

Meer nieuws

Bloggers

Whitepapers