of 62812 LinkedIn

Paperback | Prestatielevering Pgb

Paperback | Prestatielevering Pgb. Een onderbouwde uitspraak doen over de Pgb-bestedingen binnen de Wmo en/of Jeugdwet
Zorg-Lokaal Reageer

Zorg-Lokaal staat voor grip op verantwoorde zorg. Grip vergroot de voorspelbaarheid van uitkomsten en biedt sturingsmogelijkheden, waardoor een betere kwaliteit van zorg mogelijk is en kosten kunnen worden bespaard. Dit draagt bij aan de rechtmatig- en doelmatigheid van zorglevering binnen het sociaal domein (Wmo en/of Jeugdwet).

Paperback

Door middel van het meten van Prestatielevering Pgb kan Zorg-Lokaal jou helpen om een onderbouwde uitspraak te doen over de Pgb-bestedingen binnen de Wmo en/of Jeugdwet. Want, wat veroorzaakt ­financiële tekorten? Is de cliënt tevreden over de geleverde zorg? En is de zorg die aan de cliënt werd toegekend, geleverd conform gemaakte afspraken? Dit is een greep uit vragen die Zorg-Lokaal voor jou inzichtelijk maakt en lees je terug in onze paperback.

 

Download nu

Ja! Ik wil ook grip krijgen én houden op verantwoorde zorg. Download dan hier onze paperback en neem bij vragen vandaag nog contact met ons op via het contactformulier of vraag een vrijblijvend gesprek aan.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Zorg-LokaalWilhelminastraat 39, 6131 KM Sittard

Postbus 5065, 6130 PB Sittard

 

Meer informatie?
www.zorg-lokaal.nl
info@zorg-lokaal.nl
secretariaat@zorg-lokaal.nl 
088 007 9494
ma-vr van 9:00u tot 16:30u

Afbeelding

Over ons

Met ons eigen digitaal iJw/iWmo platform Zorg-Portaal en onze experts op het gebied van berichtenverkeer, administratieve en financiële processen, data-analyse en IT helpen we gemeenten bij grip op verantwoorde zorginzet vanuit de Wmo/Jeugdwet.

 

Gemeenten die de administratie Wmo/Jeugdwet door Zorg-Lokaal laten uitvoeren hebben stuur- en managementinformatie vanuit een totaalconcept. Kiest ook uw gemeente voor Zorg-Lokaal? Vraag dan hier een vrijblijvend gesprek aan of download hier alvast onze brochures.

GRIP OP VERANTWOORDE ZORGINZET

Afbeelding

 

Door de toenemende tekorten binnen gemeenten op het gebied van Jeugdzorg en Wmo ervaren steeds meer gemeenten financiële druk. Wij als Zorg-Lokaal laten in deze video zien dat wij de administratieve processen die gemeenten op dit moment uitvoeren, goedkoper en efficiënter kunnen uitvoeren.

 

Bent u naar aanleiding van deze video nieuwsgierig of benieuwd naar wat wij voor u als gemeente kunnen betekenen? Lees hier verder of klik hier voor ons contactformulier.

Meer nieuws

Bloggers

Whitepapers