of 62812 LinkedIn

Maak kennis met de consultants van Zorg-Lokaal

Maak kennis met de consultants van Zorg-Lokaal. Krijgen én houden van grip op verantwoorde zorg
Zorg-Lokaal Reageer

De consultants van Zorg-Lokaal adviseren en ondersteunen gemeenten bij het krijgen én houden van grip op verantwoorde zorg. Benieuwd naar ieders eigen expertises en hoe ze jou kunnen helpen? Maak dan nu kennis met de consultants van Zorg-Lokaal.

De consultants

Zorg-Lokaal staat voor grip op verantwoorde zorg. Grip vergroot de voorspelbaarheid van uitkomsten en biedt sturingsmogelijkheden, waardoor een betere kwaliteit van zorg mogelijk is en kosten kunnen worden bespaard. Dit draagt bij aan de rechtmatig- en doelmatigheid van zorglevering binnen het sociaal domein (Wmo en/of Jeugdwet).

 

De consultants van Zorg-Lokaal adviseren en ondersteunen gemeenten hier op diverse manieren bij. Onderstaand maak je middels de ‘Kaart van consultancy’ kennis met de consultants van Zorg-Lokaal. 

Afbeelding

Afbeelding

Kaart van consultancy (klik op de afbeeldingen voor een groter formaat)

 

Meer informatie?
Ja! Ik wil ook grip krijgen én houden op verantwoorde zorg. Aarzel dan niet om met een van onze consultants contact op te nemen en stuur ze een LinkedIn connectieverzoek. Of neem vandaag nog contact met ons op via het contactformulier of vraag een vrijblijvend gesprek aan.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Zorg-LokaalWilhelminastraat 39, 6131 KM Sittard

Postbus 5065, 6130 PB Sittard

 

Meer informatie?
www.zorg-lokaal.nl
info@zorg-lokaal.nl
secretariaat@zorg-lokaal.nl 
088 007 9494
ma-vr van 9:00u tot 16:30u

Afbeelding

Over ons

Met ons eigen digitaal iJw/iWmo platform Zorg-Portaal en onze experts op het gebied van berichtenverkeer, administratieve en financiële processen, data-analyse en IT helpen we gemeenten bij grip op verantwoorde zorginzet vanuit de Wmo/Jeugdwet.

 

Gemeenten die de administratie Wmo/Jeugdwet door Zorg-Lokaal laten uitvoeren hebben stuur- en managementinformatie vanuit een totaalconcept. Kiest ook uw gemeente voor Zorg-Lokaal? Vraag dan hier een vrijblijvend gesprek aan of download hier alvast onze brochures.

GRIP OP VERANTWOORDE ZORGINZET

Afbeelding

 

Door de toenemende tekorten binnen gemeenten op het gebied van Jeugdzorg en Wmo ervaren steeds meer gemeenten financiële druk. Wij als Zorg-Lokaal laten in deze video zien dat wij de administratieve processen die gemeenten op dit moment uitvoeren, goedkoper en efficiënter kunnen uitvoeren.

 

Bent u naar aanleiding van deze video nieuwsgierig of benieuwd naar wat wij voor u als gemeente kunnen betekenen? Lees hier verder of klik hier voor ons contactformulier.

Meer nieuws

Bloggers

Whitepapers