of 64231 LinkedIn

Kampt jouw gemeente met werkachterstanden?

Kampt jouw gemeente met werkachterstanden? Hoe krijg je de situatie onder controle?
Zorg-Lokaal Reageer

De zomerperiode nadert z'n einde. Medewerkers zijn nog op vakantie. En de capaciteit om achterstanden aan te pakken is niet in huis. Zorg-Lokaal helpt en ondersteunt je graag om deze situatie onder controle te krijgen.

Wmo en Jeugdwet

In het dynamische speelveld van de Wmo en Jeugdwet ligt er continu veel werk bij de front- en backoffice. Deze hoeveelheid kan tijdens de zomerperiode alleen maar oplopen vanwege minder personele capaciteit. Met als gevolg steeds meer achterstanden bij administratieve werkzaamheden. Middels insourcing helpen en ondersteunen wij om deze situatie onder controle te krijgen.

‘’Door diverse omstandigheden, waaronder personele onderbezetting was er een achterstand ontstaan bij het verwerken van het berichtenverkeer. Zorg-Lokaal ondersteunt momenteel bij het wegwerken van deze achterstanden en doet dit op deskundige wijze. Hierbij stellen zij een consultant beschikbaar met ruime kennis van het berichtenverkeer en van verschillende ICT-systemen. In ons geval Suite 4 Sociaal Domein. Daarnaast ondersteunt ook de backoffice van Zorg-Lokaal, waarbij de consultant zorgt voor de aansturing. Op deze manier is de achterstand in korte tijd aanzienlijk ingelopen.’’ – Gemeente Helmond

 

Wat bieden wij?

Wij staan voor je klaar om te helpen en te ondersteunen bij de front- en backoffice werkzaamheden van jouw gemeente. Dit door extra capaciteit, kennis, continuïteit en kwaliteit.

  • Extra capaciteit tijdens de vakantieperiode of bij capaciteitsproblemen.
  • Kennis over het berichtenverkeer en de afhandeling van de administratieve processen.
  • Continuïteit bij de afhandeling van werkzaamheden.
  • Kwaliteit bij het uitvoeren en optimaliseren van de administratieve processen.

 

Meer informatie?

Wil je graag meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Of spar je graag eens naar oplossingen met een van onze specialisten? Neem vandaag nog contact met ons op via het contactformulier of vraag een vrijblijvend gesprek aan. Samen komen we verder in grip op verantwoorde zorg.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Zorg-Lokaal

Wilhelminastraat 39, 6131 KM Sittard

Postbus 5065, 6130 PB Sittard

 

Meer informatie?
www.zorg-lokaal.nl
info@zorg-lokaal.nl
secretariaat@zorg-lokaal.nl 
088 007 9494
ma-vr van 9:00u tot 16:30u

Afbeelding

Over ons

Met ons eigen digitaal iJw/iWmo platform Zorg-Portaal en onze experts op het gebied van berichtenverkeer, administratieve en financiële processen, data-analyse en IT helpen we gemeenten bij grip op verantwoorde zorginzet vanuit de Wmo/Jeugdwet.

 

Gemeenten die de administratie Wmo/Jeugdwet door Zorg-Lokaal laten uitvoeren hebben stuur- en managementinformatie vanuit een totaalconcept. Kiest ook uw gemeente voor Zorg-Lokaal? Vraag dan hier een vrijblijvend gesprek aan of download hier alvast onze brochures.

GRIP OP VERANTWOORDE ZORGINZET

Afbeelding

 

Door de toenemende tekorten binnen gemeenten op het gebied van Jeugdzorg en Wmo ervaren steeds meer gemeenten financiële druk. Wij als Zorg-Lokaal laten in deze video zien dat wij de administratieve processen die gemeenten op dit moment uitvoeren, goedkoper en efficiënter kunnen uitvoeren.

 

Bent u naar aanleiding van deze video nieuwsgierig of benieuwd naar wat wij voor u als gemeente kunnen betekenen? Lees hier verder of klik hier voor ons contactformulier.

Meer nieuws

Bloggers

Whitepapers