of 64707 LinkedIn

Hoe ga je om met financiële tekorten?

Hoe ga je om met financiële tekorten? Grip op verantwoorde zorg terugkrijgen
Zorg-Lokaal Reageer

Middels deze whitepaper willen wij graag laten zien hoe jij als gemeente de grip op verantwoorde zorg terugkrijgt. Het is ons doel om gemeenten te ondersteunen bij het uitvoeren van de complexe administratieve processen binnen het sociaal domein, zodat iedereen van Toegang tot Toezicht is gericht op het verbeteren van zorg.

Whitepaper

Bijna alle gemeenten verwachten een begrotingstekort in 2021, waarvan een grote kostenpost het sociaal domein is. Met name de uitgaven voor de Jeugdzorg dragen enorm bij aan het begrotingstekort. Maar hoe kunnen oplopende tekorten inzichtelijk worden gebracht, zodat gemeenten weer grip op uitgaven krijgen?

Dit kan door middel van georganiseerde bedrijfsvoeringsprocessen, betrouwbare data en door middel van stuur- en managementinformatie. Op deze manier krijgen gemeenten meer grip op oplopende tekorten.

 

Download nu

Ja! Ik wil ook grip krijgen én houden op verantwoorde zorg en ben benieuwd hoe Zorg-Lokaal mij kan helpen met betrekking tot uitbesteden binnen de Wmo en/of Jeugdwet. Download dan hier onze whitepaper en neem bij vragen vandaag nog contact met ons op via het contactformulier of vraag een vrijblijvend gesprek aan.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Zorg-Lokaal

Wilhelminastraat 39, 6131 KM Sittard

Postbus 5065, 6130 PB Sittard

 

Meer informatie?
www.zorg-lokaal.nl
info@zorg-lokaal.nl
secretariaat@zorg-lokaal.nl 
088 007 9494
ma-vr van 9:00u tot 16:30u

Afbeelding

Over ons

Met ons eigen digitaal iJw/iWmo platform Zorg-Portaal en onze experts op het gebied van berichtenverkeer, administratieve en financiële processen, data-analyse en IT helpen we gemeenten bij grip op verantwoorde zorginzet vanuit de Wmo/Jeugdwet.

 

Gemeenten die de administratie Wmo/Jeugdwet door Zorg-Lokaal laten uitvoeren hebben stuur- en managementinformatie vanuit een totaalconcept. Kiest ook uw gemeente voor Zorg-Lokaal? Vraag dan hier een vrijblijvend gesprek aan of download hier alvast onze brochures.

GRIP OP VERANTWOORDE ZORGINZET

Afbeelding

 

Door de toenemende tekorten binnen gemeenten op het gebied van Jeugdzorg en Wmo ervaren steeds meer gemeenten financiële druk. Wij als Zorg-Lokaal laten in deze video zien dat wij de administratieve processen die gemeenten op dit moment uitvoeren, goedkoper en efficiënter kunnen uitvoeren.

 

Bent u naar aanleiding van deze video nieuwsgierig of benieuwd naar wat wij voor u als gemeente kunnen betekenen? Lees hier verder of klik hier voor ons contactformulier.

Meer nieuws

Bloggers

Whitepapers