of 64621 LinkedIn

Grip op organisatorische processen

Grip op organisatorische processen. Samenwerking tussen (regio)gemeenten om alle data te verkrijgen
Zorg-Lokaal Reageer

Daan van Alst is senior consultant binnen het sociaal domein bij Zorg-Lokaal. Als consultant heeft hij het doel om te zorgen dat gemeenten grip krijgen op hun organisatorische processen op het gebied van administratie, zorg en financiën. In dit blog vatten we een kort interview met Daan samen.

Vertel eens, wie is Daan?

Ik ben Daan van Alst, senior consultant bij Zorg-Lokaal. Mijn expertises: projectmanagement,  implementatietrajecten, contractmanagement, procesoptimalisatie en verbetertrajecten. Maar ook houd ik mij bezig met het aansturen van teams.

Het is mijn streven als consultant om inzicht te krijgen in huidige processen en te bekijken wat er verbeterd of geoptimaliseerd kan worden. Met als doel om te zorgen dat gemeenten grip krijgen op hun organisatorische processen op het gebied van administratie, zorg en financiën.


Waarom is werken voor Zorg-Lokaal en haar opdrachtgevers zo leuk?

Hier kan ik heel kort en krachtig over zijn. Voor mij is dat de veelzijdigheid, de diversiteit en het werken op verschillende niveaus binnen een gemeente.


Aan welke opdrachten werk je momenteel?

Op dit moment ben ik als consultant bezig met 3 opdrachten bij diverse gemeenten. Deze opdrachten zijn:

  • Contractmanager Sociaal Domein.
  • Projectleider implementatietrajecten regionaal dashboard.
  • Projectleider Ketenbureau i-Sociaal Domein.

 

Kun je wat meer vertellen over een opdracht?

Als projectleider van diverse implementatietrajecten binnen gemeenten met betrekking tot het regionaal dashboard, organiseer ik de samenwerking tussen (regio)gemeenten om alle data te verkrijgen. Bij Zorg-Lokaal wordt dit verwerkt tot een dashboard.

Momenteel ligt het probleem in de kwaliteit van de data, de communicatie en het werken op afstand door corona. Het is mijn taak om hierin duidelijk- en eenduidigheid te verschaffen en te zorgen dat de juiste mensen met de juiste kennis met elkaar het gesprek aangaan.


Meer informatie of nieuwsgierig?

Ben je naar aanleiding van dit interview met Daan benieuwd naar wat hij voor jou kan betekenen? Stuur hem gerust een berichtje of connectieverzoek op LinkedIn. Of ben je nieuwsgierig naar wat wij als Zorg-Lokaal nog meer doen? Neem vandaag nog contact met ons op via het contactformulier of vraag een vrijblijvend gesprek aan.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Zorg-Lokaal

Wilhelminastraat 39, 6131 KM Sittard

Postbus 5065, 6130 PB Sittard

 

Meer informatie?
www.zorg-lokaal.nl
info@zorg-lokaal.nl
secretariaat@zorg-lokaal.nl 
088 007 9494
ma-vr van 9:00u tot 16:30u

Afbeelding

Over ons

Met ons eigen digitaal iJw/iWmo platform Zorg-Portaal en onze experts op het gebied van berichtenverkeer, administratieve en financiële processen, data-analyse en IT helpen we gemeenten bij grip op verantwoorde zorginzet vanuit de Wmo/Jeugdwet.

 

Gemeenten die de administratie Wmo/Jeugdwet door Zorg-Lokaal laten uitvoeren hebben stuur- en managementinformatie vanuit een totaalconcept. Kiest ook uw gemeente voor Zorg-Lokaal? Vraag dan hier een vrijblijvend gesprek aan of download hier alvast onze brochures.

GRIP OP VERANTWOORDE ZORGINZET

Afbeelding

 

Door de toenemende tekorten binnen gemeenten op het gebied van Jeugdzorg en Wmo ervaren steeds meer gemeenten financiële druk. Wij als Zorg-Lokaal laten in deze video zien dat wij de administratieve processen die gemeenten op dit moment uitvoeren, goedkoper en efficiënter kunnen uitvoeren.

 

Bent u naar aanleiding van deze video nieuwsgierig of benieuwd naar wat wij voor u als gemeente kunnen betekenen? Lees hier verder of klik hier voor ons contactformulier.

Meer nieuws

Bloggers

Whitepapers