of 64120 LinkedIn

Consultant Elizan helpt bij het verkrijgen van grip op verantwoorde zorg

Consultant Elizan helpt bij het verkrijgen van grip op verantwoorde zorg.
Zorg-Lokaal Reageer

Elizan heeft de afgelopen jaren een passie ontwikkeld voor het sociaal domein. Graag ondersteunt ze gemeenten en zorgaanbieders bij het verkrijgen van inzicht door middel van onder andere data-analyse, advies en implementatie van het digitaal berichtenverkeer. Op deze manier kan zij hen helpen bij het verkrijgen van grip op verantwoorde zorg. In dit blog vatten we een kort interview met Elizan samen.

Elizan, vertel eens wat over jezelf?

In mijn loopbaan als extern adviseur, heb ik een passie voor het sociaal domein ontwikkeld. Steeds meer gemeenten willen weten of de geleverde zorg ook verantwoord is. Als consultant sociaal domein, ondersteun ik gemeenten en zorgaanbieders bij het verkrijgen van inzicht door middel van onder andere data-analyse, advies en implementatie van het digitaal berichtenverkeer en andere gerelateerde diensten.

 

Mijn projectmatige werkwijze is gericht op resultaat en het vinden van gezamenlijk draagvlak voor (proces) oplossingsrichtingen. Door mijn kennis over projectmanagement en procesverbetering, kan ik gemeenten en zorgaanbieders helpen bij het verkrijgen van grip op verantwoorde zorg.


Waarom is werken voor Zorg-Lokaal en haar opdrachtgevers zo leuk?

Zorg-Lokaal heeft naast consultancy ook een backoffice, een eigen product en een grote variatie aan diensten. Het kunnen aanbieden van een goede oplossing voor het berichtenverkeer aan klanten, naast het uitvoeren van opdrachten, zorgt voor de uitdaging die ik zoek in mijn werk.

 

Daarnaast kan de rol van consultant erg kan variëren. Het meest bijzondere in een implementatieproject vind ik de afstemming van wensen en behoeften van een gemeente. Want ook al is het proces standaard, iedere gemeente heeft daarin andere wensen en behoeften die zo goed mogelijk worden gefaciliteerd.


Aan welke opdrachten werk je momenteel?

Op dit moment ondersteun ik een gemeente die graag wilt transformeren. En die daarbij een meerjarige samenwerking aangaat met haar zorgaanbieders. Hiervoor zijn binnen een overkoepelend programma een aantal projecten ingericht en opgesplitst in verschillende thema’s. Vanuit deze projecten worden de organisatie en regio voorbereid op een andere manier van het inkopen van zorg.

 

Daarnaast help ik een gemeente bij het inrichten en implementeren van het WRV proces in het Zorg-Portaal. Het gaat hierbij om trapliften en woonvoorzieningen die te maken hebben met aanbieders die (nog) niet via het berichtenverkeer werken.


Kun je wat meer vertellen over een opdracht?

Als consultant ondersteun ik de programmamanager, controller en projectleiders bij de uitvoering van de projecten die volgens een vastomlijnde projectmethodiek worden uitgevoerd (GOTIK-R).

 

Het is een uitdaging om continu te communiceren met de lijnorganisatie en om tijdig de juiste informatie op de juiste plek te krijgen. De implementatie van wat er is ingekocht is namelijk heel omvangrijk. Samen met het team streven we naar een goede samenwerking met als doel een dekkend zorglandschap en een meerjarige samenwerking binnen de regio. Door continue afstemming en transparante samenwerking krijg je naar mijn inzien het beste resultaat en een gedragen implementatie door de hele lijnorganisatie.


Meer informatie of nieuwsgierig?

Ben je naar aanleiding van dit interview met Elizan benieuwd naar wat zij voor jou kan betekenen? Stuur haar gerust een berichtje of connectieverzoek op LinkedIn. Of ben je nieuwsgierig naar wat wij als Zorg-Lokaal nog meer doen? Neem vandaag nog contact met ons op via het contactformulier of vraag een vrijblijvend gesprek aan.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Zorg-Lokaal

Wilhelminastraat 39, 6131 KM Sittard

Postbus 5065, 6130 PB Sittard

 

Meer informatie?
www.zorg-lokaal.nl
info@zorg-lokaal.nl
secretariaat@zorg-lokaal.nl 
088 007 9494
ma-vr van 9:00u tot 16:30u

Afbeelding

Over ons

Met ons eigen digitaal iJw/iWmo platform Zorg-Portaal en onze experts op het gebied van berichtenverkeer, administratieve en financiële processen, data-analyse en IT helpen we gemeenten bij grip op verantwoorde zorginzet vanuit de Wmo/Jeugdwet.

 

Gemeenten die de administratie Wmo/Jeugdwet door Zorg-Lokaal laten uitvoeren hebben stuur- en managementinformatie vanuit een totaalconcept. Kiest ook uw gemeente voor Zorg-Lokaal? Vraag dan hier een vrijblijvend gesprek aan of download hier alvast onze brochures.

GRIP OP VERANTWOORDE ZORGINZET

Afbeelding

 

Door de toenemende tekorten binnen gemeenten op het gebied van Jeugdzorg en Wmo ervaren steeds meer gemeenten financiële druk. Wij als Zorg-Lokaal laten in deze video zien dat wij de administratieve processen die gemeenten op dit moment uitvoeren, goedkoper en efficiënter kunnen uitvoeren.

 

Bent u naar aanleiding van deze video nieuwsgierig of benieuwd naar wat wij voor u als gemeente kunnen betekenen? Lees hier verder of klik hier voor ons contactformulier.

Meer nieuws

Bloggers

Whitepapers