of 62812 LinkedIn

Cohedron breidt uit met overname Argonaut Advies en Zorg-Lokaal

Cohedron breidt uit met overname Argonaut Advies en Zorg-Lokaal. Verantwoorde zorginzet voor gemeentes
Zorg-Lokaal Reageer

Cohedron heeft Argonaut Advies en Zorg-Lokaal, onderdeel van Social Value Holdings BV overgenomen. De overname vergroot de positie van Cohedron als full-service provider in de publieke sector op het gebied van sociaal medische advisering en de inzet van verantwoorde zorg. Beide ondernemingen verlenen diensten met maatschappelijke relevantie en impact. Dit past bij het DNA van Cohedron.

Argonaut Advies is een landelijk opererend specialist met meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van sociaal medische advisering. Met een uitgebreide kennis van wet- en regelgeving op het gebied van inkomen, arbeid, inburgering, welzijn en participatie halen we een specialisatie in huis waarmee we onze bestaande doelgroepen nog beter van dienst kunnen zijn. Argonaut Advies richt zich op (lokale) overheden en private sector wat aansluit bij het werkveld van Cohedron. Samen naar zelfstandigheid is wat Argonaut Advies drijft.

 

Met de overname van Zorg-Lokaal halen we expertise in huis waarbij het in de kern gaat om verantwoorde zorginzet voor gemeentes. In opdracht van gemeentes kunnen we nog beter inspelen op administratieve en financiële processen rondom alle zorg die ingekocht wordt. Met Zorg-Lokaal halen we specialisten in huis waarmee we nog meer kunnen investeren in de ontwikkeling en uitbouw van platformen en regionale dashboards. Dit biedt overzicht en inzicht. Data-analyses en de inzet van machine learning vergroot het voorspellend vermogen in de zorg. Hiermee krijgen we niet alleen grip op verantwoorde zorg, maar ook op de uitgaven van de zorg.

 

Jeroen Ekkel, CEO van Cohedron: “We zijn trots om de ervaren professionals van Argonaut Advies en Zorg-Lokaal aan Cohedron te mogen toevoegen. We zijn ervan overtuigd dat we met deze uitbreiding en hun expertise nog beter kunnen inspelen op de vragen van onze opdrachtgevers. Met deze overname geven wij verdere invulling aan onze buy-en-built strategie, gesteund en geholpen door onze grootaandeelhouder Argos Wityu als meedenkende en ondernemende investeerder. Wij zullen stapsgewijs verder werken aan de sterke groei die Cohedron op dit moment doormaakt. Voortdurende innovatie, gericht op optimale dienstverlening en partnerschap voor onze opdrachtgevers, staat hierbij centraal.“

 

Johan van Triest, directeur Social Value Holdings: “Ik heb deze overname altijd gezien als een kwalitatieve en strategische stap voorwaarts. Zo kunnen we nog meer mogelijkheden bieden aan onze opdrachtgevers en hen nog beter ondersteunen in hun vraag. Daarnaast hechten wij veel waarde aan een fijne werkplek voor onze collega’s. Door deze overname maken de collega’s deel uit van een groter geheel met mogelijkheden voor ontwikkeling wat qua waarden bij ons past: “A great place to work”.

 

Maarten Meijssen, partner Argos Wityu: “De afgelopen 3 jaar hebben we Future Groep ondersteund bij het implementeren van de buy-and-built strategie van het bedrijf. De recente rebranding van het bedrijf weerspiegelt een sterke groei. Ons doel is om de leidende positie van Cohedron als full-service provider in het sociale domein voor de Nederlandse publieke sector te versterken.”

 

Overzicht van onze adviseurs:
Legal Bolt Advocaten (Bart Bendel, Louise de Gier, Rogier Dahmen, Régine de Wit)
Quore Capital (Chris Franken, Laurens de Ridder)
Boncode (Jeroen Meetsma)
Deloitte (Lennart Veldhuizen, Adriaan Beeftink)

 

Over Cohedron
Eén groep, van sterke bedrijven, met elk zijn eigen expertise. Wij zijn Langhenkel-Talenter, Future Communication, Human Capital Group, PLANgroep en PLANgroep Financiële Services samen. Werkend onder de ambitieuze vleugels van Cohedron, een holding die verbindt, vernieuwt en ondersteunt. Vol business-initiatief en slagkracht. Samen zijn wij Cohedron.

 

Wat ons bindt? De drive om betekenisvolle impact te maken – op het leven en succes van mensen, organisaties, bedrijven en maatschappij. Dat is waar we voor opstaan en voor doorgaan.

 

Met ruim 1.500 professionals en meer dan 30 jaar ervaring ondersteunen en adviseren we overheden, non-profit en bedrijfsleven. We zijn een full-service provider voor gemeenten, op het gebied van onder andere schuldhulpverlening en ruimtelijk en sociaal domein. En voor organisaties, als partner in HR, communicatie, bewindvoering en finance.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Zorg-LokaalWilhelminastraat 39, 6131 KM Sittard

Postbus 5065, 6130 PB Sittard

 

Meer informatie?
www.zorg-lokaal.nl
info@zorg-lokaal.nl
secretariaat@zorg-lokaal.nl 
088 007 9494
ma-vr van 9:00u tot 16:30u

Afbeelding

Over ons

Met ons eigen digitaal iJw/iWmo platform Zorg-Portaal en onze experts op het gebied van berichtenverkeer, administratieve en financiële processen, data-analyse en IT helpen we gemeenten bij grip op verantwoorde zorginzet vanuit de Wmo/Jeugdwet.

 

Gemeenten die de administratie Wmo/Jeugdwet door Zorg-Lokaal laten uitvoeren hebben stuur- en managementinformatie vanuit een totaalconcept. Kiest ook uw gemeente voor Zorg-Lokaal? Vraag dan hier een vrijblijvend gesprek aan of download hier alvast onze brochures.

GRIP OP VERANTWOORDE ZORGINZET

Afbeelding

 

Door de toenemende tekorten binnen gemeenten op het gebied van Jeugdzorg en Wmo ervaren steeds meer gemeenten financiële druk. Wij als Zorg-Lokaal laten in deze video zien dat wij de administratieve processen die gemeenten op dit moment uitvoeren, goedkoper en efficiënter kunnen uitvoeren.

 

Bent u naar aanleiding van deze video nieuwsgierig of benieuwd naar wat wij voor u als gemeente kunnen betekenen? Lees hier verder of klik hier voor ons contactformulier.

Meer nieuws

Bloggers

Whitepapers