of 62812 LinkedIn

Certificeringen behaald | ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510

Certificeringen behaald | ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510
Zorg-Lokaal Reageer

Afgelopen week hebben wij de certificering voor ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510 formeel behaald. Een resultaat waar we enorm trots op zijn!

Aandacht voor kwaliteit en informatiebeveiliging

Elke dag beter worden door maximale aandacht te hebben voor kwaliteit en informatiebeveiliging. Dat hadden we al en nu tonen we dit ook aan. Dit heeft erin geresulteerd dat wij afgelopen week de certificering voor ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510 formeel hebben behaald.

 

Afbeelding

 

Wat betekent dit voor jou? Als klant van Zorg-Lokaal kun jij rekenen op processen die voldoen aan gevestigde hoge standaarden. Tevens zijn informatieverwerkingen die aan ons worden toevertrouwd te allen tijde in goede handen. Verbetersuggesties? Dan gaan wij ermee aan de slag. Dat is waar je van ons op aan kan!

 

Trots op onze medewerkers en dank aan onze klanten voor het vertrouwen in Zorg-Lokaal. 

 

Samenwerken?

Ja! Ik wil ook grip krijgen én houden op verantwoorde zorg. Neem vandaag nog contact met ons op via het contactformulier of vraag een vrijblijvend gesprek aan.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Zorg-LokaalWilhelminastraat 39, 6131 KM Sittard

Postbus 5065, 6130 PB Sittard

 

Meer informatie?
www.zorg-lokaal.nl
info@zorg-lokaal.nl
secretariaat@zorg-lokaal.nl 
088 007 9494
ma-vr van 9:00u tot 16:30u

Afbeelding

Over ons

Met ons eigen digitaal iJw/iWmo platform Zorg-Portaal en onze experts op het gebied van berichtenverkeer, administratieve en financiële processen, data-analyse en IT helpen we gemeenten bij grip op verantwoorde zorginzet vanuit de Wmo/Jeugdwet.

 

Gemeenten die de administratie Wmo/Jeugdwet door Zorg-Lokaal laten uitvoeren hebben stuur- en managementinformatie vanuit een totaalconcept. Kiest ook uw gemeente voor Zorg-Lokaal? Vraag dan hier een vrijblijvend gesprek aan of download hier alvast onze brochures.

GRIP OP VERANTWOORDE ZORGINZET

Afbeelding

 

Door de toenemende tekorten binnen gemeenten op het gebied van Jeugdzorg en Wmo ervaren steeds meer gemeenten financiële druk. Wij als Zorg-Lokaal laten in deze video zien dat wij de administratieve processen die gemeenten op dit moment uitvoeren, goedkoper en efficiënter kunnen uitvoeren.

 

Bent u naar aanleiding van deze video nieuwsgierig of benieuwd naar wat wij voor u als gemeente kunnen betekenen? Lees hier verder of klik hier voor ons contactformulier.

Meer nieuws

Bloggers

Whitepapers