of 60264 LinkedIn

Werken met data kan makkelijker én leuker!

Werken met data kan makkelijker én leuker! De snelle ontwikkeling van business intelligence onder de loep
Van Dam & Oosterbaan 1 reactie

Gemeenten zijn in feite groothandelaren in data. Nee, niet het meervoud van datum. Gegevens! Volgens sommigen bestaat 80% van alle gemeentelijke processen uit het verzamelen, verwerken en verspreiden van data; ofwel business intelligence. Voor die gemeenten is er goed nieuws! Er is een snelle- en goedkope manier om dat makkelijker én leuker te doen. Deze whitepaper neemt de snelle ontwikkeling van business intelligence onder de loep en zoomt daarna in op de praktijk van gemeenten. Ten slotte wordt beschreven waar er nog kansen liggen voor gemeenten om makkelijker en leuker te werken met data.

In deze whitepaper neemt Van Dam & Oosterbaan u mee in de betekenis van ontwikkelingen binnen het business intelligence domein voor de gemeentelijke praktijk. Dit document is van waarde voor gemeenten waar de intentie bestaat om datagedreven te werken en men nog zoekende is naar kansen om dit te realiseren. Daartoe putten we uit onze eigen ervaringen met datagedreven projecten bij gemeenten.

Zo kunt u reflecteren op de ontwikkeling van uw datagedreven organisatie en deze inzichten benutten in uw praktijk. Waar het om gaat is het verbeteren van de leefwereld van burgers, bedrijven en maatschappelijke instellingen!

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Reageer op dit artikel

Door jaap (dataspotter.) op
Data is wel degelijk het meervoud van datum = gegevens.

Contactgegevens

AfbeeldingVan Dam & Oosterbaan 
Orteliuslaan 871

3528 BE Utrecht

06- 28735345

www.vandamoosterbaan.nl

info@vandamoosterbaan.nl

Kennisavonden

Elke eerste dinsdagavond van de maand organiseren we een interactieve kennisavond.


Locaties:

  • Amsterdam
  • Utrecht
  • Zoetermeer
  • Eindhoven


Whitepapers

Bloggers