of 58952 LinkedIn

Wat is een Young Professional?

Wat is een Young Professional (YP)? Waarom zou elke gemeente een YP moeten hebben?
Van Dam & Oosterbaan Reageer

We staan stil bij de omschrijving van een Young Professional (hierna YP). Een YP is een pas afgestudeerde WO’er die aan de start van zijn of haar carrière staat. De YP heeft doorgaans een achtergrond in de Sociologie of Bestuurskunde en heeft een sterke affiniteit met maatschappelijke ontwikkelingen. De YP is fulltime in dienst bij Van Dam & Oosterbaan en volgt een jaar lang de opleiding YP via de Van Dam & Oosterbaan Academy, hierover straks meer. De YP is vanzelfsprekend sterk met data & cijfer, is communicatief zeer vaardig en ondersteunt vooral gemeenten met het worden van een (meer) datagedreven organisatie.

Waarom elke gemeente een YP zou moeten hebben, wat voor werkzaamheden de YP doet en hoe de opleiding die de YP volgt er precies uit ziet, beschrijven we in deze whitepaper

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingVan Dam & Oosterbaan 
Orteliuslaan 871

3528 BE Utrecht

06- 28735345

www.vandamoosterbaan.nl

info@vandamoosterbaan.nl

Webinar 'Datagedreven werken in het Sociaal Domein'

Tijdens deze gratis webinar gaan we eerst in vogelvlucht door de theoretische aspecten van datagedreven werken heen. Vanuit daar maken we de brug naar praktische casussen en business-cases om tot besparingen te komen binnen het Sociaal Domein, met behulp van data en op een datagedreven manier. Komende donderdag 26 maart komt de webinar online, schrijf je nu alvast in via deze link.

Kennisavonden

Elke eerste dinsdagavond van de maand organiseren we een interactieve kennisavond.


Locaties:

  • Amsterdam
  • Utrecht
  • Zoetermeer
  • Eindhoven


Whitepapers

Bloggers