of 63082 LinkedIn

Selina Tomur

Adviseur Talent & Ontwikkeling

 

Selina Tomur is als adviseur Talent & Ontwikkeling werkzaam bij Van Dam & Oosterbaan. Selina is open, betrokken en verbindend en heeft een passie voor de mens, talentmanagement en het creëren van gelijke kansen. Selina coördineert het Young Professional Programma en houdt zich bezig met de ontwikkeling van de Van Dam en Oosterbaan Academy. De afgelopen jaren heeft zij binnen de overheid ervaring opgedaan als adviseur en coördinator op het gebied van beleid en (persoonlijke) ontwikkeling.

  • Terugblik Masterclass Datagedreven werken binnen het Jeugddomein

    Reageer

    Vanuit Van Dam & Oosterbaan ondersteunen wij bijna 40 gemeenten met het verder op orde brengen van hun informatiehuishouding. Onze ervaring, kennis en expertise hebben we ondergebracht in een reeks praktische Masterclasses waarin we ons toespitsen op het nut van datagedreven werken binnen verschillende beleidsterreinen, waaronder Jeugd en Ondermijning & Veiligheid. 

  • Beheersmaatregelen Jeugdhulp en Wmo

    Reageer

    14 januari was het zo ver! De Van Dam & Oosterbaan Academy organiseerde de tweede kennisavond voor extern publiek. Deze keer over de Beheersmaatregelen Jeugdhulp en Wmo.

Contactgegevens

AfbeeldingVan Dam & Oosterbaan 
Orteliuslaan 871

3528 BE Utrecht

06- 28735345

www.vandamoosterbaan.nl

info@vandamoosterbaan.nl

Online masterclasses

Gemeentelijk informatiehuishouding (verder) op orde!

Het nut van datagedreven werken

 

Meld je nu aan voor onze online masterclasses!

Whitepapers

Bloggers