of 59318 LinkedIn

Sanne Arts

Junior Adviseur

Sanne Arts is als junior adviseur werkzaam bij Van Dam & Oosterbaan en heeft Bestuurskunde en Zorgmanagement gestudeerd. Ze heeft een pragmatische aanpak terwijl ze tegelijkertijd rekening houdt met politieke en bestuurlijke verhoudingen. Ze wordt enthousiast wanneer kwantitatieve data ingezet kan worden voor procesverbetering.


  sanne@vandamoosterbaan.nl
06 18 24 32 62

 • Moeten gemeenten veel of weinig zorgaanbieders contracteren?

  4 reacties

  Veel gemeenten kampen met grote tekorten in het sociaal domein. In deze blog ga ik in op de volgende vraag: moeten gemeenten nastreven om (zo) veel (mogelijk) zorgaanbieders te contracteren? Of moeten ze juist een (strenge) selectie van zorgaanbieders contracteren en een meer intensieve samenwerking aangaan?

 • Samen slim in het sociaal domein

  Reageer

  Op 11 april bezocht ik het event: samen slim in het sociaal domein. Dit event werd onder andere door Stipter georganiseerd. Hoe heb ik deze dag ervaren? Ik vertel het in deze blog.

 • Twee grote misvattingen over data- en informatiegedreven werken

  Reageer

  Data- en informatiegedreven werken is trending in gemeenteland. Veel gemeenten zetten in op het ontwikkelen van de benodigde stuurinformatie. Maar… niet iedereen is even enthousiast. Herkenbaar? In dit blog ga ik in op twee misvattingen die (potentiële) gebruikers van stuurinformatie kunnen hebben over data- en informatiegedreven werken. Het is belangrijk deze misvattingen te weerleggen, anders kunnen ze namelijk een bron van weerstand vormen. En als je veel tijd en geld investeert in het ontwikkelen van stuurinformatie, is het wel zo fijn dat mensen hier enthousiast mee aan de slag gaan. Weerstand is dan het laatste wat je kunt gebruiken.

 • Samen jeugdzorg inkopen

  1 reactie

  Waarom is data- en informatiegedreven werken belangrijk?
  Sinds 2015 zijn verschillende samenwerkingsverbanden van gemeenten op het gebied van inkoop van jeudgzorg uiteengevallen. Waarom stappen gemeenten uit deze samenwerkingsverbanden? En hoe kan data- en informatiegedreven werken de samenwerking ondersteunen en daarmee (onnodige) fragmentatie van het inkooplandschap voorkomen?

Contactgegevens

AfbeeldingVan Dam & Oosterbaan 
Orteliuslaan 871

3528 BE Utrecht

06- 28735345

www.vandamoosterbaan.nl

info@vandamoosterbaan.nl

Kennisavonden

Elke eerste dinsdagavond van de maand organiseren we een interactieve kennisavond.


Locaties:

 • Amsterdam
 • Utrecht
 • Zoetermeer
 • Eindhoven


Whitepapers

 • Wat is een Young Professional? 
 We staan stil bij de omschrijving van een Young Professional...

  Young Professionals

  Wat is een Young Professional? We staan stil bij de omschrijving van een Young Professional...
 • De Beleidsmedewerker bestaat over vijf jaar niet meer, elke Beleidsmedewerker is dan een...

  De Beleidsanalist

  De Beleidsmedewerker bestaat over vijf jaar niet meer, elke Beleidsmedewerker is dan een...

Bloggers