of 63082 LinkedIn

Sander Mooij

 • Datagedreven werken binnen de gemeente

  Reageer

  De transformatie in het sociaal domein brengt de datagedreven gemeente dichterbij. Een datagedreven gemeente maakt goed gebruik van beschikbare data om beleidskeuzes te onderbouwen, om de effecten te volgen en om dat ook doelmatig te doen. Alles in het teken van publieke meerwaarde dus!

 • Gemeenten helpen om de kracht van hun data te benutten

  Reageer

  Collega Sander Mooij is sinds een paar maanden senior adviseur bij Van Dam & Oosterbaan. Waarom heeft hij voor Van Dam & Oosterbaan gekozen en welke ambities heeft hij? Wat zijn Sander zijn ideeën over datagedreven werken? In dit interview geeft Sander antwoord op deze en nog veel meer vragen.

 • Met raad en data

  Reageer

  Afgelopen weekend is de zomer begonnen en hoe! Vroeg opstaan dus voor een prachtige fietstocht. Op mijn koptelefoon stond Vroege Vogels aan. Het is toch altijd inspirerend om te horen hoe de natuur zich continue ontwikkelt. Een van de items ging over de manier hoe helmgras zich nestelt in duinen met de Levy walk. Dat is een bewegingspatroon waarbij een organisme heel veel kleine stapjes doet om vervolgens één grote stap te doen. Het jonge helmgras zet stappen met de Levy walk om zich sterker te nestelen.

Contactgegevens

AfbeeldingVan Dam & Oosterbaan 
Orteliuslaan 871

3528 BE Utrecht

06- 28735345

www.vandamoosterbaan.nl

info@vandamoosterbaan.nl

Online masterclasses

Gemeentelijk informatiehuishouding (verder) op orde!

Het nut van datagedreven werken

 

Meld je nu aan voor onze online masterclasses!

Whitepapers

Bloggers