of 64277 LinkedIn

Opleiden trainees van de Toekomst van Brabant

Van Dam & Oosterbaan Reageer

Vanaf september 2021 zal Van Dam & Oosterbaan de trainees twee jaar lang opleiden op het gebied van data. De toekomst van Brabant heeft sinds september 2021 een nieuw traineeship geïntroduceerd, namelijk het Informatiemanagement traineeship. Organisaties in Noord-Brabant zoals de gemeente Tilburg, de provincie Noord-Brabant en Waterschap Brabantse Delta, hebben steeds meer behoefte aan trainees die kennis en vaardigheden hebben op het gebied van data. Te denken valt aan het zien en grijpen van data-kansen, een bijdrage leveren aan de i-strategie, het ontwikkelen van prognosemodellen, het bouwen van rapportages en dashboard in BI-tools en gestructureerd de wensen en behoeften vanuit de business vertalen naar allerlei informatieproducten.

Waarom heeft de toekomst van Brabant voor Van Dam & Oosterbaan gekozen?

Van Dam & Oosterbaan heeft met haar eigen Academy alle benodigde trainingen en opleidingen in huis om de trainees op te leiden tot datagedreven professional. Denk hierbij aan functies zoals BI-consultant, beleidsanalist, data-analist, adviseur informatievoorziening of data-scientist. Sinds 2017 draaien wij jaarlijks intern ons eigen Young Professional Programma waarin we pas afgestudeerden opleiden tot dezelfde rollen. Eveneens bieden we leergangen aan voor organisaties om medewerkers op te leiden tot datagedreven professional. Bijvoorbeeld voor beleidsmedewerkers maar ook voor bestuur en management.

 

De catalogus met trainingen en opleidingen van de Academy wordt continu geactualiseerd op basis van recente behoeften. Op basis van ervaringen van eigen medewerkers, opdrachtgevers en marktontwikkelingen passen we het aanbod cyclisch aan. We bieden o.a. workshops, masterclasses, trainingen, data-games en assessments aan. De flexibiliteit waarin wij opereren en kunnen schakelen voor opdrachtgevers gecombineerd met inzetten van de laatste BI-tools en het feit dat we vanuit de inhoud ons aanbod samenstellen heeft de Toekomst van Brabant doen besluiten voor ons te kiezen de komende jaren. Zo leren wij professionals niet alleen technisch te werken met een BI-tool maar combineren wij dat met inhoudelijke domeinkennis en uitdagingen binnen de verschillende domeinen zoals het Sociaal Domein, Fysiek Domein, Veiligheid & Ondermijning en Bedrijfsvoering.

 

Meer informatie over ons opleidingsaanbod?

Benieuwd wat Van Dam & Oosterbaan voor uw organisatie kan betekenen op het gebied van het opleiden van medewerkers? Neem contact op met academy@vandamoosterbaan.nl of download onze brochure over leerlijnen datageletterdheid & datagedreven werken hier.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingVan Dam & Oosterbaan 

Euclideslaan 201

3584 BS Utrecht

085 112 43 71

www.vandamoosterbaan.nl

info@vandamoosterbaan.nl

Online masterclasses

Gemeentelijk informatiehuishouding (verder) op orde!

Het nut van datagedreven werken

 

Meld je nu aan voor onze online masterclasses!

Datum:

Tijd:

Onderwerp:

27-10-2021

09:00-11:00

Masterclass MOBW

02-11-2021

10:00-12:00

Masterclass Jeugddomein

16-11-2021        

13:00-14:30        

Masterclass Veiligheid & Ondermijning

Whitepapers

Bloggers