of 65378 LinkedIn

Niels van Dijk

Niels van Dijk is als Young Professional werkzaam bij Van Dam & Oosterbaan en heeft de opleiding Beleidssociologie afgerond aan de Radboud Universiteit. Hij is sterk kwantitatief opgeleid waardoor hij oog heeft voor het gebruiken en het juist interpreteren van cijfers. Niels heeft ervaring met het uitvoeren van data-analyses en het schrijven van beleidsadviezen. Bij Van Dam & Oosterbaan werkt Niels voornamelijk aan projecten op het gebied van Business Intelligence. Zo houdt hij zich bezig met het bouwen van rapportages in Power BI die zich richten op het sociaal domein. Tevens heeft hij een wijkscan ontwikkeld voor een overheidsinstelling. Middels deze projecten heeft hij overheidsinstellingen geholpen inzicht te krijgen in de aanwezige data. Niels levert een bijdrage aan het bieden van datagedreven inzichten om organisaties zo optimaal mogelijk te laten renderen.

 

niels.vandijk@vandamoosterbaan.nl


  • Werken tijdens de Corona-lockdown; toezicht, maar dan anders!

    Reageer

    Tijdens de eerste Corona-lockdown vanaf maart 2020 moesten veel organisaties plots hun werkzaamheden Coronaproof uitvoeren: zoveel mogelijk mensen thuis, en zo min mogelijk contact!

     

    Maar wat doe je dan als het doel van je organisatie is om intensief toezicht te houden? De Omgevingsdienst Midden-en West Brabant (OMWB) is hier tijdens de eerste lockdown slim mee omgegaan.

Contactgegevens

AfbeeldingVan Dam & Oosterbaan 

Euclideslaan 201

3584 BS Utrecht

085 112 43 71

www.vandamoosterbaan.nl

info@vandamoosterbaan.nl

Online masterclasses

Gemeentelijk informatiehuishouding (verder) op orde!

Het nut van datagedreven werken

 

Meld je nu aan voor onze online masterclasses!

Datum:

Tijd:

Onderwerp:

09-03-2022

09:30-11:00

Masterclass Datagedreven Werken binnen Veiligheid & Ondermijning

15-03-2022

14:30-16:00

Masterclass Datagedreven Werken binnen MOBW

17-03-2022        

09:30-11:00

Masterclass Datagedreven Werken binnen het Jeugddomein

Whitepapers

Bloggers