of 63428 LinkedIn

Kennisavond Beheersmaatregelen Jeugd & WMO

Beheersmaatregelen Jeugd & WMO. Kennisavond op 14 januari 2020
Reageer

Kennisavond op 14 januari 2020.

Op dinsdag 14 januari 2020 houden we een extra kennisavond bij Van Dam & Oosterbaan vanwege de bijzonder hoge vraag naar het onderwerp ‘Beheersmaatregelen Jeugdhulp & Wmo’. Tijdens deze kennisavond gaan we diep in op de beheersmaatregelen die we bij Van Dam & Oosterbaan geborgd hebben. Je bent van harte uitgenodigd deze avond bij te wonen. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Inschrijving geopend

Meer informatie en meteen inschrijven kan via deze link zodat je zeker bent van een plek. Onze whitepaper 'Beheersmaatregelen Jeugd & WMO' is inmiddels honderden keren gedownload, we verwachten dan ook een hoge opkomst. Daarom hebben wij de inschrijvingen beperkt tot een maximum van dertig personen. Op die manier houden we de groep relatief klein om effectief met elkaar het gesprek aan te kunnen gaan en om ervaringen met elkaar te delen. Reageer daarom direct.

 


Van Dam & Oosterbaan publiceert regelmatig blogs, whitepapers en onderzoeksresultaten over actuele onderwerpen binnen de publieke sector. Wil je als eerste op de hoogte worden gehouden, volg ons dan op LinkedIn.


Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingVan Dam & Oosterbaan 
Orteliuslaan 871

3528 BE Utrecht

06- 28735345

www.vandamoosterbaan.nl

info@vandamoosterbaan.nl

Online masterclasses

Gemeentelijk informatiehuishouding (verder) op orde!

Het nut van datagedreven werken

 

Meld je nu aan voor onze online masterclasses!

Whitepapers

Bloggers