of 62688 LinkedIn

Jinke Akkerman

 • Snelle aanpak van ondermijning én oog voor privacy? De signaleringstool biedt uitkomst!

  Reageer

  De afgelopen jaren is er steeds meer aandacht voor de aanpak van ondermijnende criminaliteit. De rol van gemeenten wordt daarbij steeds belangrijker [1]. Vanuit Van Dam & Oosterbaan ervaren we dat gemeenten tegen diverse vraagstukken aanlopen. Hoe bepaal je met een toenemend aantal meldingen welk signaal wel of niet wordt opgepakt? En als een signaal wordt opgepakt, mag de informatie daarover dan wel gedeeld worden met andere afdelingen en/of partijen? In deze blog beschrijf ik hoe met behulp van een door ons ontwikkelde signaleringstool op maat oplossingen kunnen worden gevonden voor deze vraagstukken.

 • Update whitepaper: beheersmaatregelen Jeugdhulp & Wmo!

  Reageer

  Afgelopen november deelden we de eerste versie van de whitepaper beheersmaatregelen Jeugdhulp & Wmo. Een bundel die continu wordt doorontwikkeld aan de hand van nieuwe inzichten en ervaringen. Die nieuwe versie is nu een feit. Hoog tijd om dat onder de aandacht te brengen!

 • Beheersmaatregelen Jeugdhulp & Wmo (Kennisavond)

  Reageer

  AfbeeldingOp dinsdag 14 januari houden we een extra Kennisavond vanwege de bijzonder hoge vraag naar het onderwerp ‘Beheersmaatregelen Jeugdhulp & Wmo’. Tijdens deze kennisavond gaan we dieper in op de beheersmaatregelen die we binnen Van Dam & Oosterbaan geborgd hebben. Iedereen is welkom op ons hoofdkantoor in Utrecht!

Contactgegevens

AfbeeldingVan Dam & Oosterbaan 
Orteliuslaan 871

3528 BE Utrecht

06- 28735345

www.vandamoosterbaan.nl

info@vandamoosterbaan.nl

Online masterclasses

Gemeentelijk informatiehuishouding (verder) op orde!

Het nut van datagedreven werken

 

Meld je nu aan voor onze online masterclasses!

Whitepapers

Bloggers