of 60220 LinkedIn

Claasje Beyen

Junior Adviseur – Van Dam & Oosterbaan

Claasje is als junior adviseur werkzaam bij Van Dam & Oosterbaan. Als sociologe heeft zij interesse in cijfers, maar ook in het verhaal achter de cijfers. Bij verschillende maatschappelijke partijen heeft ze data-analyses en onderzoeken uitgevoerd en hierover geadviseerd. Dit deed ze zowel in het sociale, culturele en ruimtelijke domein als op het gebied van veiligheid. Claasje is vaardig in het opstellen, uitzetten en uitvoeren van vragenlijsten, onderzoeken en data analyses. Ook boekhouden en financiële analyses zijn haar niet vreemd, in haar vrije tijd is ze namelijk penningmeester bij een sportbond.


claasje@vandamoosterbaan.nl
  06- 18 44 05 60

 • Klantreis: van A naar Beter

  Reageer

  Ik ben verwend, begin ik me langzaam te beseffen. Ik lig op de bank met mijn telefoon binnen handbereik. Zojuist heb ik mijn zoveelste boek aangeschaft via het internet. Bedankt Claasje, fijn dat je koos voor onze winkel. We gaan direct aan de slag. Geniet van je dag. Dit staat in de bevestigingsmail die nog geen twee seconden nadat ik op “bevestig bestelling” heb geklikt in mijn mailbox verschijnt. Morgen kan ik mijn bestelling al ophalen op het door mij gekozen ophaalpunt. In de bevestigingsmail staat het precieze adres van het ophaalpunt mét openingstijden. Ik heb gekozen voor een van de boeken die op mijn “wensenlijst” stond. Een suggestie die de webwinkel deed op basis van mijn eerdere aankopen. Lees verder over het onderwerp klantreis, ook wel customer journey genoemd.

 • Tekorten jeugdzorg: van chaos naar grip

  Reageer

  “De wachtlijsten voor jeugdzorg lopen op, 88 gemeenten doen beroep op een nieuw fonds dat de tekorten compenseert” kopt een artikel in de NRC. Mijn interesse is meteen gewekt. Het is zondag en ik zit op mijn gemak de krant te lezen aan de eettafel, koffie binnen handbereik. Ik herken dit onderwerp als geen ander, in mijn werk houd ik mij namelijk bezig met het inzichtelijk maken van de oorzaak van deze tekorten. De feiten liegen er niet om: de jeugdzorg kampt nog altijd met problemen.

Contactgegevens

AfbeeldingVan Dam & Oosterbaan 
Orteliuslaan 871

3528 BE Utrecht

06- 28735345

www.vandamoosterbaan.nl

info@vandamoosterbaan.nl

Kennisavonden

Elke eerste dinsdagavond van de maand organiseren we een interactieve kennisavond.


Locaties:

 • Amsterdam
 • Utrecht
 • Zoetermeer
 • Eindhoven


Whitepapers

Bloggers