of 59345 LinkedIn

Dienstverlening voor werkzoekenden via keuzehulp WW

Dienstverlening voor werkzoekenden via keuzehulp WW. Welke dienstverlening werkt voor werkzoekenden?
UWV Reageer

Welke dienstverlening werkt voor werkzoekenden? UWV heeft een keuzehulp ontwikkeld voor medewerkers van UWV om evidencebased tot een keuze voor de inzet van dienstverlening te komen. Het nieuwste Kennisverslag van UWV gaat over het ontstaan en gebruik van de Keuzehulp.

UWV zet in op persoonlijke dienstverlening voor werkzoekenden. Vanaf het begin van de werkloosheid begeleiden adviseurs werk werkzoekenden in de zoektocht naar een nieuwe baan. De werkadviseurs stellen aan de start van de werkloosheid vast welke dienstverlening zij gaan inzetten om de kansen op werk te vergroten. Om de adviseur te ondersteunen in zijn keuze is er sinds kort de Keuzehulp dienstverlening WW.


Keuzehulp

De Keuzehulp dienstverlening WW is een instrument dat alle beschikbare informatie over welke dienstverlening voor welke werkzoekende werkt bundelt. Zowel uit wetenschappelijke als praktijkinzichten. In gesprek met de werkzoekende combineert de adviseur deze inzichten met die van de werkzoekende en komt tot dienstverlening op maat. Deze werkwijze draagt bij aan evidencebased werken en versterkt het vakmanschap binnen UWV.

 

Meer weten over de Keuzehulp? Download hier het Kennisverslag.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingUWV

Postbus 58285

1040 HG Amsterdam

www.uwv.nl

Reageren op onze artikelen? Mail naar concerncommunicatie@uwv.nl

Meer nieuws

UWV Magazine oktober 2019

Afbeelding

Whitepapers