of 59854 LinkedIn

Administratieve Lastenverlichting in de Praktijk

Administratieve Lastenverlichting in de Praktijk. Inzicht in de behoefte van de zorgbehoevende burger
Stipter Reageer

Op dinsdag 19 maart was het dan eindelijk zover: “Administratieve Lastenverlichting in de Praktijk”. Met Sabine Uitslag als dagvoorzitter en geweldige sprekers die gedurende de dag hun inspirerende verhalen met ons hebben gedeeld.

Wij willen graag alle bezoekers bedanken voor hun aanwezigheid op deze mooie dag waarin we hopelijk de eerste stappen hebben gezet om met elkaar voor minder administratieve lasten te zorgen én een dag waarin we meer inzicht hebben gekregen in de behoefte van de zorgbehoevende burger.

 

Zien we u volgend jaar weer?

Wegens de succesvolle dag is er besloten om van dit evenement een jaarlijks evenement te maken! Stipter wil doorgaan met het samenbrengen van diverse partijen en hoopt op deze manier een bijdrage te leveren aan het eenvoudiger maken van de administratieve keten binnen het sociaal domein. Wanneer er meer informatie bekend is, zal dit met u gedeeld worden.

 

Was u niet aanwezig op 19 maart, maar wilt u wel graag wat meer informatie ontvangen? Stuur dan een mail naar: Vanity.deSnoo@stipter.nl.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingBezoekadres

Elementenweg 17
3201 LG Spijkenisse

Postadres
Hongerlandsedijk 18
3201 LW Spijkenisse

Tel.nr. 085-9024000


www.stipter.nl 

e-mail: Vanity.deSnoo@stipter.nl

Meer nieuws

Datagedreven overheid

Whitepapers