of 63966 LinkedIn

Zomerschool Sociaal Domein in juni

Zomerschool Sociaal Domein in juni. 9 webinars van 1,5 uur speciaal voor professionals in het sociaal domein
Stimulansz Reageer

In juni organiseert Stimulansz voor de tweede keer de Stimulansz Zomerschool. De Zomerschool bestaat dit jaar uit 9 webinars van 1,5 uur speciaal voor professionals in het sociaal domein.

Zoek de diepte op
We zoeken de diepte op met 9 verschillende en verdiepende onderwerpen. Door het volgen van een of meerdere webinars verdiept u uw kennis over het sociaal domein en krijgt u hernieuwde inzichten en handvatten. Omdat onze webinars praktisch zijn ingestoken, kunt u uw nieuwe kennis meteen toepassen in uw dagelijks werk. Dit alles bieden we aan voor een hele zonnige prijs van € 45,- (ex. btw) per webinar.

 

Casuïstiek Omgekeerde Toets – 1 juni
Verdiep tijdens deze webinar uw kennis van De Omgekeerde Toets. Heeft u de training De Omgekeerde Toets gevolgd en zou u graag willen oefenen met het toepassen van deze methodiek in de praktijk? Tijdens deze webinar behandelen we een ingewikkelde casus.

 

Beoordeling eigen kracht – 3 juni
Houdt u zich tijdens uw werk bezig met de uitvoering van het stappenplan jeugdhulp of wilt u hiermee kennis maken? In deze webinar nemen we u mee in de juridische kaders en zetten we de jurisprudentie over het stappenplan en de beoordeling van de eigen kracht op een rijtje.

 

Maatwerk en het evenredigheidsbeginsel – 7 juni
Wilt u ook meer juridische diepgang bij het leveren van maatwerk? Verdiep dan tijdens deze webinar uw kennis over het evenredigheidsbeginsel.

 

Privacy en rechtmatigheidsonderzoek – 10 juni
Aan welke privacyregels moet u zich eigenlijk houden bij het doen van onderzoek naar rechtmatigheid? Mag u bijvoorbeeld kijken op sociale media? Verdiep tijdens deze webinar uw kennis van de privacyregels en leer hoe u ze moet toepassen in de praktijk.

 

Het pgb in de Wmo – 14 juni
Uw cliënt wil de Wmo-ondersteuning ontvangen in de vorm van een persoonsgebonden budget (pgb), waar moet u dan rekening mee houden? Verdiep u tijdens deze webinar in de verschillende aspecten van het pgb.

 

Inzicht in kosten beschermingsbewind – 15 juni
Inwoners kunnen voor de kosten van beschermingsbewind bijzondere bijstand aanvragen. Het aantal onderbewindgestelden neemt toe en daarmee de greep uit de pot van de bijzondere bijstand. Hoe krijgt u als gemeente meer inzicht en grip op deze kosten? Verdiep u tijdens dit webinar wat dossieronderzoek hierin kan betekenen.

 

Bijzonder vermogen – 21 juni
Af en toe heeft u een klant met in het vermogen iets bijzonders. Denk aan: cryptovaluta, gokwinsten, erfenissen, uitgesteld inkomen, vruchtgebruik of lijfrentes. Waar moet u dan op letten? Verdiep tijdens deze webinar uw kennis over bijzonder vermogen.

 

Vrouwelijke statushouders en werk – 24 juni
De arbeidstoeleiding van vrouwelijke statushouders blijft achter bij mannelijke statushouders. Daarnaast lijkt deze doelgroep moeilijker te bereiken. Hoe kunt u deze vrouwen toch de arbeidsmarkt op begeleiden? Verdiep u tijdens deze webinar in de ondersteuning van vrouwelijke statushouders op weg naar werk.

 

Naleving en Wet inburgering 2021 – 28 juni
Gaat u zich bezighouden met nalevingsvraagstukken voor de nieuwe Wet inburgering 2021? Tijdens deze webinar van de zomerschool gaan we dieper in op handhaving in het nieuwe inburgeringsstelsel en de verplichtingen die gelden voor inburgeraars tijdens het inburgeringstraject.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingStimulansz
Kon. Wilhelminalaan 5
3527 LA Utrecht
030 298 28 00
www.stimulansz.nl
info@stimulansz.nl

Meer nieuws

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

 

Klik op de afbeelding voor meer informatie of

download hier het leaflet met een beknopte omschrijving

 

Afbeelding

Whitepapers

Alles over sociaal juridische regelingen in één boek:Afbeelding

Bloggers