of 65101 LinkedIn

'Tekst en toelichting Participatiewet'

'Tekst en toelichting Participatiewet'. Voor iedereen die betrokken is bij de uitvoering
Stimulansz Reageer

Er is een nieuwe editie van het standaardwerk ‘Tekst en toelichting Participatiewet’ verschenen. De publicatie is geschreven door onze juridisch adviseur Wim Eiselin en vormt een compleet en systematisch naslagwerk, dat geschikt is voor iedereen die betrokken is bij de uitvoering van de Participatiewet.

In dit boek zijn alle artikelen en de meest relevante uitvoeringsbesluiten integraal opgenomen. Kleinere besluiten zijn in de artikelsgewijze toelichting verwerkt. Aan de artikelsgewijze toelichting zijn verder jurisprudentie en circulaires van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid toegevoegd. Het boek bevat bovendien een algemene toelichting en een trefwoordenregister.

 

Daardoor kan iedereen die betrokken is bij de toepassing van de Participatiewet dit naslagwerk goed gebruiken en kan het ook gehanteerd worden voor studiedoeleinden.

 

AfbeeldingOver Wim Eiselin

Wim Eiselin is de éminence grise van de Participatiewet en met recht een begrip in de wereld van het sociaal domein. Bij Stimulansz beantwoordt hij dagelijks beleidsmatige of juridische vragen van professionals die een beroep doen op de helpdesk van de kennisbank Inzicht Sociaal Domein.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingStimulansz
Kon. Wilhelminalaan 5
3527 LA Utrecht
030 298 28 00
www.stimulansz.nl
info@stimulansz.nl

Meer nieuws

MaatwerkAcademie

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

 

Klik op de afbeelding voor meer informatie of

download hier het leaflet met een beknopte omschrijving

 

Afbeelding

Whitepapers

Alles over sociaal juridische regelingen in één boek:Afbeelding

Bloggers