of 59318 LinkedIn

Regelingen in de sociale zekerheid

Regelingen in de sociale zekerheid. 97e editie van De Kleine Gids is uit.
Stimulansz Reageer

97e editie van De Kleine Gids is uit.

Krijgt u als dienstverlener regelmatig te maken met vragen over regelingen in de sociale zekerheid? Deze gids biedt u een handig naslagwerk gedurende uw werkdag. U heeft alle actuele regelingen op het gebied van de sociale zekerheid binnen handbereik. Van bijstand tot zorgverzekering en van Wmo tot WIA.

Al sinds 1933 maakt De Kleine Gids het professionals gemakkelijk. De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2018 brengt alle actuele regelingen en cijfers op overzichtelijke wijze samen. Van bijstand tot zorgverzekering en van Wmo tot WIA. Handig om snel iets op te zoeken gedurende uw werkdag.

 

De overzichtelijke structuur, vormgeving en het trefwoordenregister helpen u snel te vinden wat u zoekt. Hiermee is De Kleine Gids een veelgebruikt naslagwerk onder talloze professionals die werkzaam zijn in het maatschappelijk werk, bij administratiekantoren of op een afdeling P&O. Ook studenten grijpen er regelmatig op terug.


Actuele wijzigingen

De inhoud van deze vernieuwde editie is geheel geactualiseerd naar de huidige stand van zaken in wet- en regelgeving. Zo is onder andere gewijzigd:

  • Alle bedragen en percentages vanaf 1 juli 2018.
  • De sollicitatieplicht voor de werkzoekende in het kader van de WW, ZW, IOW en WIA vervalt 1 jaar voor het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd.
  • Mogelijk wordt de loonkostensubsidie in het kader van de Participatiewet per 1 juli 2019 vervangen door loondispensatie.
  • Een pensioenuitvoerder kan zowel schriftelijk als elektronisch informatie verstrekken.

 

Nieuwsgierig naar wat er nog meer in De Kleine Gids staat? Bekijk dan de inhoudsopgave. Lees meer over De Kleine Gids in onze winkel.

 

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingStimulansz
Kon. Wilhelminalaan 5
3527 LA Utrecht
030 298 28 00
www.stimulansz.nl
info@stimulansz.nl

Alternatieve Troonrede Sociaal domein (podcast)

Afbeelding

Meer nieuws

Masterclass Beleidsadviseur Sociaal Domein

Afbeelding

 

Goed beleid door inzicht in het menselijk gedrag

Lees hier meer

Afbeelding

Schuldhulpverlening

Afbeelding

Alles over sociaal juridische regelingen in één boek:Afbeelding

Whitepapers

Afbeelding

Bloggers