of 58952 LinkedIn

Priscilla Looren de Jong

Adviseur

Ervaren verandermanager sociaal domein. Werkte voorheen in de profitsector bij onder meer banken en verzekeraars. Een echte teamplayer die haar eigen verantwoordelijkheden niet uit het oog verliest. Staat in haar kracht bij organisaties, waarbij scherp inzicht in strategie en beleid gewenst is, zoals bij organisatorische veranderingen.

 

 

T: 06 233 060 96 / E: priscilla.loorendejong@stimulansz.nl

 • 5 vragen die de cliëntenadviesraad wil stellen over onze privacy

  Reageer

  AfbeeldingEen cliënt vraagt: “Bij de aanvraag van een rolstoel werd gevraagd naar mijn medisch dossier. Maar wat ik allemaal nog meer mankeer behalve dat mijn benen het niet goed doen, dat is toch niet belangrijk voor de rolstoel die ik nodig heb?”

 • 5 Adviezen om privacybewustzijn in gemeenten te vergroten

  Reageer

  AfbeeldingPraten over Privacy is ‘hot’, iedereen praat er over mee. Het is een onderwerp dat heel erg dichtbij komt. De ene medewerker is er veel meer mee bezig dan de ander. De kennis en het bewust gebruiken van persoonsgegevens in het dagelijks werk is iets dat in de praktijk vorm moet krijgen en moet groeien.

 • Welzijn, wat levert het op in euro’s?

  Reageer

  Als gemeente weet u vaak niet precies de meerwaarde van sociaal werk te verwoorden, en al helemaal niet wat dit werk exact oplevert. U wilt de resultaten en effecten hiervan graag helder in beeld, het liefst in euro’s berekend. Hierbij doe ik een poging.

Contactgegevens

AfbeeldingStimulansz
Kon. Wilhelminalaan 5
3527 LA Utrecht
030 298 28 00
www.stimulansz.nl
info@stimulansz.nl

Masterclass Beleidsadviseur Sociaal Domein

Afbeelding

 

Goed beleid door inzicht in het menselijk gedrag

Lees hier meer

Afbeelding

Schuldhulpverlening

Afbeelding

Alles over sociaal juridische regelingen in één boek:Afbeelding

Bloggers

Afbeelding

Whitepapers