of 65101 LinkedIn

Marion Bijveld

Adviseur

Marion is een gedreven adviseur op het gebied van schuldhulpverlening. Zij helpt gemeenten bij het oplossen van complexe vraagstukken en draagt bij aan de kwaliteitsverbetering. Door verbanden te leggen en met enthousiasme te werk te gaan, weet zij mensen te bewegen om in mogelijkheden te denken.
T: 06 82 43 22 38 / E: marion.Bijveld@stimulansz.nl

 

Neem contact op met Marion over:

SJD Actualiteiten: Schuldhulpverlening


 • Verfrissende kijk op schuldhulp: 1 systeem voor alle schulden

  Reageer

  Als ik kijk naar hoe de wereld de afgelopen anderhalf jaar is veranderd, dan ben ik behoorlijk onder de indruk. Dingen die jaren onmogelijk leken werden in enkele weken geregeld. Er werden oplossingen bedacht voor situaties waar we nog nooit eerder mee te maken hadden. Er is gedacht vanuit kansen en oplossingen. Laten we daarom de schuldenproblematiek eens vergelijken met de corona-maatregelen.

 • De vereenvoudiging van de beslagvrije voet in vogelvlucht

  1 reactie

  Het is eindelijk zover. De Wet vereenvoudiging beslagvrije voet treedt per 1 januari 2021 eindelijk in werking. Wat verandert er nu precies met de invoering van de Wet vereenvoudiging van de beslagvrije voet? In deze blog leest u in het kort wat de belangrijkste veranderingen zijn.

 • Casus: nieuwe schuld bij schuldbemiddeling

  Reageer
 • Hoe stuur je tussen de keuze van de klant en de belangen van schuldeisers?

  Reageer

  AfbeeldingDe afgelopen jaren is er steeds meer aandacht gekomen voor het gedrag van mensen met schulden. Het stabilisatie- en het coaching-traject spelen een steeds grotere rol bij de aanvraag voor schuldhulpverlening. Hierdoor wordt het contact met de klant intensiever. Als schuldhulpverlener ben je ook bemiddelaar tussen de klant en de schuldeiser. Vanuit de praktijk weet ik dat het soms lastig is om het belang van de schuldeisers niet uit het oog te verliezen. Of juist andersom, om niet in conflict te raken met een klant doordat je de regels van het schuldregelingstraject naleeft.

Contactgegevens

AfbeeldingStimulansz
Kon. Wilhelminalaan 5
3527 LA Utrecht
030 298 28 00
www.stimulansz.nl
info@stimulansz.nl

MaatwerkAcademie

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

 

Klik op de afbeelding voor meer informatie of

download hier het leaflet met een beknopte omschrijving

 

Afbeelding

Whitepapers

Alles over sociaal juridische regelingen in één boek:Afbeelding

Bloggers