of 59123 LinkedIn

Laura Tejedor

Regisserend redacteur en thesaurusmedewerker

Laura is taalkundige en werkt aan de Thesaurus Zorg en Welzijn. Dit is een digitale woordenlijst die u kunt gebruiken voor zoekmachineverrijking, metadatering en begrippenlijsten. Daarnaast werkt Laura als redacteur. Ze is gespecialiseerd in het schrijven over complexe onderwerpen in begrijpelijke taal.

 

T: 06 124 895 18

 • "Als terminoloog is dit een baan die me op het lijf geschreven is."

  Reageer

  Mijn collega Raffaela Vlot is terminoloog. Hebt u enig idee wat een terminoloog doet? En hoe word je eigenlijk terminoloog? Om u een kijkje te geven achter de schermen van de Thesaurus Zorg en Welzijn (TZW) én in het leven van een terminoloog, heb ik Raffaela geïnterviewd.

 • De Thesaurus Zorg en Welzijn

  Reageer

  Een oudgediende in het sociaal domein die actueler is dan ooit.

  Als ik vertel dat ik aan een thesaurus werk, dan denken sommigen dat ik botten opgraaf. Niets is minder waar. Ik werk achter mijn laptop en ben vooral bezig met taal en techniek. Nee, een thesaurus is geen dinosaurus.

Contactgegevens

AfbeeldingStimulansz
Kon. Wilhelminalaan 5
3527 LA Utrecht
030 298 28 00
www.stimulansz.nl
info@stimulansz.nl

Klanten aan het woord

Start opleiding beleidsadviseur sociaal domein

Als beleidsadviseur heeft u een uitdagende job. Door de transformatie hebben gemeenten meer armslag gekregen om beleid naar eigen inzicht vorm te geven. Na deze opleiding beschikt u over de kennis en vaardigheden om een beleidsvoorstel te maken waarmee uw gemeente haar ambities kan realiseren.

 

Startdatum 20 september 2018, meld u nu aan

Alles over sociaal juridische regelingen in één boek:Afbeelding

Bloggers

Afbeelding

Whitepapers