of 60775 LinkedIn

Gratis expertmeeting omgekeerd integraal verordenen in het sociaal domein

Gratis expertmeeting omgekeerd integraal verordenen in het sociaal domein.
Stimulansz Reageer

Gemeente Kampen en Stimulansz dagen u uit om op  27 mei van 13.00 – 16.00 uur in de Stadsgehoorzaal in Kampen deel te nemen aan een expertmeeting over ‘omgekeerd’ verordenen in het sociaal domein.

Niet de wet, maar de hulpvraag centraal

Kampen werkt sinds 1 januari met de nieuwe integrale verordening. Deze bundelt negen verordeningen in één handzaam boekje. Bijzonder is dat niet de regels van de wet leidend zijn maar de hulpvraag van de inwoner. Zo vormt de verordening een prachtig instrument om, dwars door alle wetten heen, te werken vanuit de leefwereld van de inwoner. Verder sluit de verordening aan bij de omgekeerde toets.  Per hoofdstuk is aangegeven wat het doel van de gemeente is op dit onderwerp. De verordening is zo laagdrempelig dat deze ook als voorlichtingsmateriaal kan worden meegegeven. Vanzelfsprekend is deze geschreven in klare taal. Zo hoopt Kampen gemeente en inwoners dichterbij elkaar te brengen.


Secretaris-generaal ministerie van SZW

Kampen en Stimulansz bieden u een boeiend programma met praktijkvoorbeelden en praktijkmensen! Een van de sprekers deze dag is de secretaris-generaal Loes Mulder van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW).

 

             

“De omgekeerde integrale verordening sociaal domein in Kampen is een interessant initiatief.  Ik hoor graag meer over dit initiatief om maatwerk toe te passen in de uitvoering”.

Loes Mulder, secretaris-generaal ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW).

 

Meld u nu aan

Bent u geïnteresseerd in deze nieuwe manier van werken voor uw gemeente? Meld u dan aan voor deze gratis expertmeeting. U bent van harte welkom op 27 mei. Na aanmelding ontvangt u het programma met meer informatie.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingStimulansz
Kon. Wilhelminalaan 5
3527 LA Utrecht
030 298 28 00
www.stimulansz.nl
info@stimulansz.nl

Meer nieuws

Afbeelding

 

Afbeelding

Whitepapers

Masterclass Gedrag

Afbeelding

 

Goed beleid door inzicht in het menselijk gedrag

Lees hier meer

Alles over sociaal juridische regelingen in één boek:Afbeelding

Afbeelding

Bloggers