of 59123 LinkedIn

Anitra Vink

Adviseur
Anitra ondersteunt gemeenten op het terrein van de indicatiestelling voor de Wmo 2015 vanuit een rijke praktijkervaring als indicatiesteller voor verschillende gemeenten.Anitra beantwoordt ook uitvoeringsvragen over de Wmo 2015 en de Jeugdwet via de digitale helpdesks van Stimulansz. Anitra is een ervaren docent. Ze geeft trainingen over de uitvoeringspraktijk van de Wmo 2015. 
 • Van vraag naar effect

  Reageer

  Werken vanuit de bedoeling. U heeft deze term vast vaak voorbij horen komen. Maar wat wordt hiermee bedoeld? Wat is nu precies die bedoeling? Maak kennis met Karien, een alleenstaande moeder van 43 en haar 3 kinderen, Sven van 14, Luuk van 11 en Maaike van 8 voor het antwoord op deze vraag.

 • Wmo-consulenten en juristen: verenigt u!

  Reageer

  AfbeeldingWelke Wmo-consulent herkent deze situatie: u heeft een herindicatie uitgevoerd bij een cliënt die een oude AWBZ-indicatie voor begeleiding had. U heeft een indicatie gesteld voor de meest passende vorm van begeleiding voor deze cliënt.

 • Van echtgenote naar hulpverlener, wat is gebruikelijke hulp?

  Reageer

  Sinds de overheveling van de voorziening begeleiding vanuit de oude AWBZ naar de Wmo in 2015 is de gemeente verantwoordelijk voor het stellen van indicaties hiervoor. Tijdens het onderzoek van Wmo-consulenten blijkt vaak dat huisgenoten ondersteuning bieden bij de begeleiding van cliënten. Maar wanneer spreken we dan van gebruikelijke hulp en wanneer niet? En wat is mantelzorg in dit soort situaties?

Contactgegevens

AfbeeldingStimulansz
Kon. Wilhelminalaan 5
3527 LA Utrecht
030 298 28 00
www.stimulansz.nl
info@stimulansz.nl

Klanten aan het woord

Start opleiding beleidsadviseur sociaal domein

Als beleidsadviseur heeft u een uitdagende job. Door de transformatie hebben gemeenten meer armslag gekregen om beleid naar eigen inzicht vorm te geven. Na deze opleiding beschikt u over de kennis en vaardigheden om een beleidsvoorstel te maken waarmee uw gemeente haar ambities kan realiseren.

 

Startdatum 20 september 2018, meld u nu aan

Alles over sociaal juridische regelingen in één boek:Afbeelding

Bloggers

Afbeelding

Whitepapers