of 59345 LinkedIn

RadarAdvies

Tijdens het adviseren, onderzoeken, managen, interviewen, of in het dagelijks leven: collega’s maken wat mee. En vinden er iets van. Of merken iets op. Of worden geraakt. En willen dat niet onder de radar houden, maar op de radar zetten. Voor u.


 • Gesubsidieerde arbeid verdient nieuwe kans. Onvrede met het ‘beschut nieuw’

  Gesubsidieerde arbeid verdient nieuwe kans

  Reageer

  Ik probeer wel eens uit te leggen waar ik me dagelijks mee bezighoud. Als ik dan begin over dingen als participatiebedrijf, leerwerkbedrijf, loonkostensubsidie, no-riskpolis, sociale werkvoorziening, loonwaardemeting, en beschut werk gaan tegenover me gegarandeerd de luiken dicht. Een uitleg over hoe het stelsel werkt is al snel een technisch en langdradig verhaal. Ik kom er dan helemaal niet meer aan toe om te vertellen waarom ik dat werk nou eigenlijk doe.

 • De kracht van kwetsbare jongeren. Onderzoek naar jeugdhulp

  De kracht van kwetsbare jongeren

  Reageer

  “Ik heb mijn verhaal vaak opnieuw moeten vertellen”. Vijf paar handen vliegen instemmend omhoog. Eén paar blijft op tafel. Direct begint druk gepraat: over het hulpgesprek dat opnieuw aangegaan moest worden omdat iemand 18 werd. Over de 50 keer dat een verhaal verteld moest worden aan een tijdelijke hulpverlener – en dat er toen weer een nieuwe kwam. Of over de nieuwe begeleider die niet eens de moeite nam het dossier te lezen.

 • Blauwe plekken. Een goede check op mogelijke kindermishandeling

  Blauwe plekken

  Reageer

  “Met mijn zoontje was ik op het consultatiebureau voor een reguliere check. Alles verliep normaal, we maakten een praatje met de dienstdoende arts die mijn zoontje kort onderzocht.

 

Afbeelding

Contactgegevens

AfbeeldingRadarGroep

Veemarkt 83

1019 DB Amsterdam

T: 020 463 50 50

www.radar-groep.nl

E: info@radar-groep.nl

 

AfbeeldingStade Advies

De Pionier

Grebbeberglaan 15

3527 VX Utrecht

T: (030) 23 61 861

www.stade.nl

E: advies@stade.nl

Bloggers

NIEUWSBRIEVEN

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen bij Radar? Wij sturen regelmatig nieuwsbrieven met daarin actuele thema’s en innovatieve oplossingen voor sociale vraagstukken.

 

Meld u hier aan voor de digitale nieuwsbrief van de RadarAdvies.

Meld u hier aan voor de digitale nieuwsbrief van Stade Advies.

Whitepapers