of 64277 LinkedIn

Peter de Visser nieuwe directeur en aandeelhouder RadarGroep

Peter de Visser nieuwe directeur en aandeelhouder RadarGroep. Impact maken in het sociaal domein en tegelijkertijd ondernemen
RadarGroep Reageer

Peter de Visser vormt per 1 maart 2022 samen met Bart Verhagen de directie van RadarGroep, waarin hij ook aandeelhouder wordt. De Visser is nu nog algemeen directeur van Incluzio in Schiedam. Hij volgt Erik Oeloff op, die niet alleen als directeur maar ook als aandeelhouder per 1 maart 2022 afscheid neemt van de RadarGroep. Bij de organisatie werken 140 medewerkers. Het hoofdkantoor staat in Amsterdam.

Buitenkans

Erik Oeloff is blij in Peter de Visser zijn opvolger te hebben gevonden. “Ik ken Peter al lang. RadarGroep en Incluzio zijn beiden actief in hetzelfde werkveld en werken van tijd tot tijd samen. Een betere opvolger kan de RadarGroep zich niet wensen. Het was een buitenkans dat hij beschikbaar kwam voor deze overstap” De Visser zegt zelf: “Na zeven jaar Incluzio was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Het bedrijf staat als een huis. Ik wil impact blijven maken in het sociaal domein, en tegelijkertijd ondernemen. Deze ambities kan ik bij RadarGroep combineren. Ik kijk er echt naar uit om hier aan de slag te gaan.”


Zorgmanager van het jaar

Peter de Visser studeerde aan de Hotelschool in Maastricht, waarna hij in 2000 in dienst trad bij Facilicom. Binnen dit concern startte hij in 2014 Incluzio met het doel een doorslaggevende bijdrage te leveren aan een samenleving waarin iedereen meedoet en van betekenis is. Inmiddels is de onderneming actief in een groot aantal gemeenten en werken er ruim 3000 medewerkers. In 2019 werd De Visser uitgeroepen tot zorgmanager van het jaar.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingRadarGroep

Veemarkt 83

1019 DB Amsterdam

T: 020 463 50 50

www.radar-groep.nl

E: info@radar-groep.nl

 

AfbeeldingStade Advies

De Pionier

Grebbeberglaan 15

3527 VX Utrecht

T: (030) 23 61 861

www.stade.nl

E: advies@stade.nl

Meer nieuws

Bloggers

 

Afbeelding

NIEUWSBRIEVEN

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen bij Radar? Wij sturen regelmatig nieuwsbrieven met daarin actuele thema’s en innovatieve oplossingen voor sociale vraagstukken.

 

Meld u hier aan voor de digitale nieuwsbrief van de RadarAdvies.

Meld u hier aan voor de digitale nieuwsbrief van Stade Advies.

Whitepapers RadarGroep