of 64621 LinkedIn

Hoe word je deskundig opdrachtgever voor zorgaanbieders?

Hoe word je deskundig opdrachtgever voor zorgaanbieders? Workshop geeft gemeenten antwoord, in voorbereiding op decentralisaties.
Reageer

Workshop geeft gemeenten antwoord, in voorbereiding op decentralisaties

Binnen de drie decentralisaties behelst opdrachtgeverschap: wat organiseer je zelf en wat laat je over aan professionals? Wat betekent dit voor je kwaliteitseisen, de selectie van aanbieders, de inrichting van je aanbestedingsprocedure en de manier van contracteren? Maar ook: hoe stuur je op innovaties? En hoe doe je het anders?

 

Vizier opnieuw richten
Vooral die laatste twee vragen zijn een uitdaging en een zoektocht voor gemeenten. De rol van beheerder en bewaker is inmiddels gesneden koek, maar die van innovatieaanjager is nieuw. Want het vizier is dan gericht op inhoudelijke vernieuwing, andere vormen van samenwerking, grensverleggende zorgconcepten en maatwerk in de wijk. Samen met uitvoeringsorganisaties en zorgaanbieders.

In de interactieve workshop Deskundig opdrachtgeverschap van KplusV en VeranderPartners zoomen we in op deze nieuwe rol van u als gemeente. Managers en beleidsmedewerkers bereiden we voor op de ontmoeting met de belangrijkste partners in het veld. Want het regelen van wat er moet gebeuren voor de drie decentralisaties, is één. Maar hoe zorg je voor een logisch vervolg? Hoe verbeter je je deskundig opdrachtgeverschap en hoe kom je samen met je partners tot innovatie?

 

Workshop Deskundig opdrachtgeverschap samengevat
? Op maat gemaakt voor uw gemeente
? Voor managers en beleidsmedewerkers
? Interactief en praktisch
? Incompany gegeven
? Datum en locatie in overleg
? Kosten: € 995
? Ontwikkeld door KplusV en VeranderPartners

 

Interesse gewekt?
Wilt u ook in workshopverband aan de slag met deskundig opdrachtgeverschap in uw gemeente of samenwerkingsverband? Neemt u dan gerust contact op met onze adviseur Geert van Dijk (g.vandijk@kplusv.nl, 06-27 08 55 66).

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

KplusV

Westervoortsedijk 73,

6827 AV Arnhem

Postbus 60055,

6800 JB Arnhem

026-355 13 55

info@kplusv.nl

                      

Science Park 402, 1098 XH Amsterdam

Postbus 74744, 1070 BS Amsterdam

020-669 90 66 

info@kplusv.nl

 

www.kplusv.nl

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Afbeelding

 

Wil je op basis van je persoonlijke voorkeur onze nieuwste artikelen maandelijks in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

Whitepapers