of 59250 LinkedIn

Vraaggericht beleid. Werk maken van werk

Reageer

De urgentie voor gemeenten om ‘werk te maken van werk’ is groot; er ligt een  forse uitdaging om nu en in de komende jaren het vermogen te vergroten om een baan te vinden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

De focus op ondernemers ofwel de omslag van aanbod- naar vraaggericht beleid is een nieuwe opgave voor gemeenten. Veel gemeenten willen een productieve publiek-private samenwerking met ondernemers op dit vlak realiseren. De WERKTOP-aanpak voorziet hierin. Hierin staat de behoefte van ondernemers aan personeel en een direct contact tussen ondernemers en kandidaten (werkzoekenden) voorop. De aanpak is praktisch, gericht op het doorbreken van patronen en van begin tot eind een co creatie van gemeente en ondernemers.

 

Tijdens de workshop hoort u meer over deze methode en krijgt u de contouren aangereikt om de eigen lokale of regionale werkgeversdienstverlening te optimaliseren.

 

Door: Yvonne van Amstel, Van Amstel Advies

088 - 33 02 100 Vraag per e-mail

 

U komt toch ook?

Het Jubileumcongres, waar deze workshop onderdeel van uitmaakt, is uitsluitend bedoeld voor professionals die werkzaam zijn bij een overheidsorganisatie. Het congres is gratis. Voor u een leuke manier om vakgenoten te ontmoeten en kennis en nieuwe inspiratie op te doen onder ander via de aangeboden workshops op de thema’s Bedrijfsvoering, Ruimte en Infra en Sociaal Domein.

 

Inschrijven kan HIER.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

AfbeeldingContactgegevens

Michel Kollau

Alpha Tower,

De Entree 19-21
1101 BH Amsterdam
Tel. 088 – 33 02 100

www.jsconsultancy.nl

Afbeelding    Afbeelding    Afbeelding

Meer nieuws

Agenda

Bekijk hier onze events en expertisebijeenkomsten.

Whitepapers Sociaal

AfbeeldingVan transitie naar transformatie in het Sociaal Domein

Ontwikkelingen in het sociaal domein