of 59250 LinkedIn

Start talentprogramma beleidsadviseur sociaal domein

Reageer

Bijna is het zover: op 12 oktober start ons talentprogramma voor jong talent dat leidt tot versnelde inzet als junior beleidsadviseur op de verschillende dossiers van zorg, jeugd en werk.

Maatschappelijke opgaven volgen elkaar in hoog tempo op en zijn complex van aard. Opgavegestuurde beleidsontwikkeling vraagt om stevigheid en voortdurende wendbaarheid van beleidsadviseurs. Een talentprogramma biedt uitkomst als u deze mensen niet of onvoldoende in huis heeft.

 

Inhoudelijke en professionele ontwikkeling op uw afdeling

Wij verzorgen een compleet  programma op maat rond de inzet van jong talent dat opgeleid wordt binnen uw afdeling. Wij bieden de talenten via groepstrainingen inhoudelijke én persoonlijke professionele groei aan. Kennismodules, vaardigheidstrainingen, ontwikkeldagen, intervisie, coaching en de uitvoering van een projectopdracht maken deel uit van het programma.

 

Er zijn nog enkele plaatsen vrij in de opleiding. Bent u geïnteresseerd? Bekijk via deze link het talentprogramma of neem contact op met Michel Kollauvoor meer informatie (Tel. 06 - 51 13 57 93).

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

AfbeeldingContactgegevens

Michel Kollau

Alpha Tower,

De Entree 19-21
1101 BH Amsterdam
Tel. 088 – 33 02 100

www.jsconsultancy.nl

Afbeelding    Afbeelding    Afbeelding

Meer nieuws

Agenda

Bekijk hier onze events en expertisebijeenkomsten.

Whitepapers Sociaal

AfbeeldingVan transitie naar transformatie in het Sociaal Domein

Ontwikkelingen in het sociaal domein