of 59250 LinkedIn

Samen maken we de wijk

Reageer

De beleidsadviseur naar buiten

Maatschappelijke opgaven volgen elkaar in hoog tempo op en zijn complex van aard. De beleidsadviseur 3.0 schakelt makkelijk tussen de verschillende rollen van opdrachtgever, regievoerder, sociaal innovator en bestuurlijk adviseur. Hij/zij staat met beide benen in de samenleving en schakelt makkelijk tussen denken en doen.

U ontmoet de sociaal programmeurs van de gemeente Nieuwegein. Een sociaal programmeur is een gemeentelijke ambtenaar die met signalen op het terrein van welzijn, zorg en veiligheid uit de wijk aan de slag gaat. Hij/zij  faciliteert binnen de wijk  initiatieven van inwoners, kent alle professionals en haalt  (collectieve) signalen op en zet die om in concrete acties. In deze workshop maakt u kennis  met opgave-gestuurde beleidsontwikkeling en  gaat u aan de hand van herkenbare casuïstiek aan de slag met beleidsontwikkeling nieuwe stijl.

 

Door: Sabrina Eijk, Programmaleider EigenWijks bij gemeente Nieuwegein

088 - 33 02 100 Vraag per e-mail

 

U komt toch ook?

Het Jubileumcongres, waar deze workshop onderdeel van uitmaakt, is uitsluitend bedoeld voor professionals die werkzaam zijn bij een overheidsorganisatie. Het congres is gratis. Voor u een leuke manier om vakgenoten te ontmoeten en kennis en nieuwe inspiratie op te doen onder ander via de aangeboden workshops op de thema’s Bedrijfsvoering, Ruimte en Infra en Sociaal Domein.

 

Inschrijven kan HIER.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

AfbeeldingContactgegevens

Michel Kollau

Alpha Tower,

De Entree 19-21
1101 BH Amsterdam
Tel. 088 – 33 02 100

www.jsconsultancy.nl

Afbeelding    Afbeelding    Afbeelding

Meer nieuws

Agenda

Bekijk hier onze events en expertisebijeenkomsten.

Whitepapers Sociaal

AfbeeldingVan transitie naar transformatie in het Sociaal Domein

Ontwikkelingen in het sociaal domein