of 59250 LinkedIn

Regisseren is loslaten

Reageer

De regierol.

In hoeverre doet u het beheer binnen de openbare ruimte nog zelf? Heeft u nog een ‘bomenploeg’ of heeft u deze en andere taken buiten de organisatie belegd? Wat betekent het voor uw organisatie en voor uw mensen dat taken meer en meer op afstand komen te staan? Professionals komen  steeds meer in een regierol terecht. Een duidelijk andere rol die vraagt om andere competenties op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. Loslaten bijvoorbeeld.

In deze workshop neemt Betty Mostard u mee in de ontwikkelingsrichting van gemeenten, welke taken en rollen er langzamerhand verdwijnen, wat ervoor in de plaats komt, wat een regierol nu precies inhoudt en welke competenties dat vraagt. Ook bekijkt u de regiefunctie in relatie tot de andere rollen op de overheidsparticipatieladder (reguleren, regisseren, stimuleren, faciliteren en loslaten).

 

Door: Betty Mostard, voormalig directeur stadsbeheer gemeente Arnhem

088 - 33 02 100 / Vraag per e-mail

 

U komt toch ook?

Het Jubileumcongres, waar deze workshop onderdeel van uitmaakt, is uitsluitend bedoeld voor professionals die werkzaam zijn bij een overheidsorganisatie. Het congres is gratis. Voor u een leuke manier om vakgenoten te ontmoeten en kennis en nieuwe inspiratie op te doen onder ander via de aangeboden workshops op de thema’s Bedrijfsvoering, Ruimte en Infra en Sociaal Domein.

 

Inschrijven kan HIER.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

AfbeeldingContactgegevens

Michel Kollau

Alpha Tower,

De Entree 19-21
1101 BH Amsterdam
Tel. 088 – 33 02 100

www.jsconsultancy.nl

Afbeelding    Afbeelding    Afbeelding

Meer nieuws

Agenda

Bekijk hier onze events en expertisebijeenkomsten.

Whitepapers Sociaal

AfbeeldingVan transitie naar transformatie in het Sociaal Domein

Ontwikkelingen in het sociaal domein