of 59250 LinkedIn

Investeer in uw afdeling met junior Wmo-professionals!

Reageer

Met de invoering van de Wmo 2015 neemt de druk op gemeenten toe en is er sprake van een toenemende vraag naar (tijdelijke) Wmo-professionals met een open blik en houding.  Wij verzorgen complete talentprogramma’s om te zorgen voor de instroom van jong talent om uw capaciteitsprobleem te ondervangen.

Investeer in uw afdeling met junior Wmo-professionals! Jonge mensen brengen nieuw elan én de nieuwste inzichten mee over de organisatie van zorg, welzijn en maatschappelijke dienstverlening. Zij hebben vanuit de opleiding ruime ervaring met verschillende interviewtechnieken en kennis van eigentijdse werkmethodieken. Bovendien staan  ze open voor nieuwe gekantelde werkwijzen en weten ze zich die snel eigen te maken. Wij zorgen er met ons talentprogramma voor dat jonge talenten binnen uw afdeling versneld worden opgeleid tot waardevolle Wmo-professionals.

 

Wilt u meer weten over dit talentprogramma? Bel met Michel Kollau, Directeur Sociaal Maatschappelijk, 06 – 51 13 57 93 of mail naar michelkollau@jsconsultancy.nl.

 

Lees hier alvast de brochure.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

AfbeeldingContactgegevens

Michel Kollau

Alpha Tower,

De Entree 19-21
1101 BH Amsterdam
Tel. 088 – 33 02 100

www.jsconsultancy.nl

Afbeelding    Afbeelding    Afbeelding

Meer nieuws

Agenda

Bekijk hier onze events en expertisebijeenkomsten.

Whitepapers Sociaal

AfbeeldingVan transitie naar transformatie in het Sociaal Domein

Ontwikkelingen in het sociaal domein