of 59250 LinkedIn

Ga aan de slag met onze jonge regisserende inkomensconsulenten!

Reageer

Het sociaal domein heeft te maken met bezuinigingen en talloze complexe wijzigingen in de wet- en regelgeving door de invoering van de Participatiewet. De focus van inkomensconsulenten verbreedt zich door al deze wijzi­gingen van ‘waar heeft iemand recht op?’ naar ‘waar en hoe kan iemand participeren? De druk op inkomensconsulenten neemt door dit alles toe. Vanwege de stijging van het aantal werkzoekenden is er daarnaast ook sprake van een toenemende vraag naar (tijdelijke) inkomensconsulenten. Een Talentprogramma biedt uitkomst.

Ga aan de slag met regisserende inkomensconsulenten. Met ons complete programma versnelt u de ontwikkeling van jonge talenten tot inkomensconsulenten binnen uw afdeling. Jonge talenten kennen de situatie vóór alle wijzigingen niet en bovendien zijn ze door hun studie gewend aan grote hoeveelheden nieuwe informatie. Uw afdeling zal de waarde van deze jonge mensen met hun frisse blik snel ervaren.

 

Informeer nu naar de mogelijkheden voor úw afdeling. Bel of mail met Michel Kollau, 06 51 13 57 93 of michelkollau@jsconsultancy.nl

 

Lees hier alvast de brochure.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

AfbeeldingContactgegevens

Michel Kollau

Alpha Tower,

De Entree 19-21
1101 BH Amsterdam
Tel. 088 – 33 02 100

www.jsconsultancy.nl

Afbeelding    Afbeelding    Afbeelding

Meer nieuws

Agenda

Bekijk hier onze events en expertisebijeenkomsten.

Whitepapers Sociaal

AfbeeldingVan transitie naar transformatie in het Sociaal Domein

Ontwikkelingen in het sociaal domein