of 59250 LinkedIn

De Tilburgse aanpak: 1 gezin, 1 plan, 1 regisseur

Reageer

In Tilburg wordt gewerkt volgens het principe 1 gezin, 1 plan, 1 regisseur. Bewoners kunnen voortaan terecht bij een persoon voor al hun vragen op gebied van zorg, werk, opvoeding, relatie, wonen, welzijn, leefbaarheid, veiligheid en financiën. Dit zorgt voor betere samenwerking en verbinding tussen professionals, geen overlap in zorgverlening en minder doorverwijzingen. Gemeente Tilburg werkt samen met vijf verschillende samenwerkingspartners in elf sociale wijkteams en een stedelijk jeugdteam.

U maakt deel uit van een interactieve workshop rond de Tilburgse aanpak: wat zijn de successen en wat is de stip op de horizon voor de komende jaren? U doet kennis op en wisselt verschillende ervaringen uit met de wijkteams.

 

Door: Karin Smeets, strateeg gemeente Tilburg en Antoinette van Rinsum, programmamanager sociale wijkteams gemeente Tilburg

088 - 33 02 100 Vraag per e-mail

 

U komt toch ook?

Het Jubileumcongres, waar deze workshop onderdeel van uitmaakt, is uitsluitend bedoeld voor professionals die werkzaam zijn bij een overheidsorganisatie. Het congres is gratis. Voor u een leuke manier om vakgenoten te ontmoeten en kennis en nieuwe inspiratie op te doen onder ander via de aangeboden workshops op de thema’s Bedrijfsvoering, Ruimte en Infra en Sociaal Domein.

 

Inschrijven kan HIER.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

AfbeeldingContactgegevens

Michel Kollau

Alpha Tower,

De Entree 19-21
1101 BH Amsterdam
Tel. 088 – 33 02 100

www.jsconsultancy.nl

Afbeelding    Afbeelding    Afbeelding

Meer nieuws

Agenda

Bekijk hier onze events en expertisebijeenkomsten.

Whitepapers Sociaal

AfbeeldingVan transitie naar transformatie in het Sociaal Domein

Ontwikkelingen in het sociaal domein