of 61869 LinkedIn

Thuis studeren in de Virtual Classroom

Thuis studeren in de Virtual Classroom. Online leren met virtueel aangeboden lessen
Bestuursacademie Nederland Reageer

De wereld staat op z’n kop door het Coronavirus. Het is nu belangrijk om zo veel mogelijk thuis te blijven en vooral sociale contacten te vermijden. Niets is belangrijker dan onze gezondheid! Om deze reden moeten wij alle fysieke klassikale lessen annuleren voor de komende periode. Maar dat hoeft niet te betekenen dat jij de opleiding of training waarvoor je je hebt aangemeld helemaal niet kunt volgen.

Online leren via de Virtual Classroom 

Dankzij de Virtual Classroom kunnen wij een groot deel van onze lessen toch aanbieden. Alleen niet fysiek, maar in een digitaal klaslokaal. Je volgt de lessen thuis op jouw computer via een live-verbinding. Zo kan de docent gewoon klassikaal lesgeven en is het mogelijk om met elkaar te communiceren. Lees hier hoe dat werkt en welke lessen er virtueel aangeboden worden.  
 

Start binnenkort nog met een opleiding of training

Ben je nog niet aangemeld voor een opleiding of training, maar wil je nu je thuis zit juist de kans aangrijpen om je verder te ontwikkelen? Dat kan! De opleidingen en trainingen die we in de Virtual Classroom aanbieden gaan gewoon van start volgens de huidige lesplanning. Je kunt je voor deze opleidingen en trainingen op de normale manier inschrijven via de website.

 

Meer weten over de Virtual Classroom? 

Als je al aangemeld bent voor een opleiding of training, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om je verder te informeren over de Virtual Classroom. Wil je nu alvast meer weten? Dan kun je contact met ons opnemen via 035 20 43 656 of info@bestuursacademie.nl.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Meer weten over onze trainingen en opleidingen?

Kijk op onze website www.bestuursacademie.nl.

Persoonlijk studieadvies

Wilt u weten welke opleiding of training het best bij u past? Vraag dan een persoonlijk studieadvies aan. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Heeft u vragen dan kunt u ons ook bereiken via info@bestuursacademie.nl of 035 – 760 48 50.

Bloggers

Whitepapers

In één dag weer helemaal op de hoogte

Op de hoogte blijven van alle relevante wijzigingen en ontwikkelingen in uw vakgebied? Kom naar een van de actualiteitendagen. In één dag bent u weer helemaal bij en weet u wat die ontwikkelingen betekenen voor uw dagelijkse praktijk. 

Meer nieuws

Maatwerk

De Bestuursacademie Nederland organiseert opleidingen en trainingen op maat. Op basis van uw wensen en de leerdoelen in uw organisatie stellen we scherpe opleidings- en trainingsprogramma’s samen. We voeren deze trajecten uit waar en wanneer u dat wenst.

 

Laat uw opleidings- of trainingswensen bij ons achter en we nemen snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Veranderende rol van de overheid

Verwijten aan het adres van burgers dat zij zich niet betrokken voelen bij de publieke zaak of hun verantwoordelijkheid niet nemen, zijn misplaatst. De vitale samenleving, waarin mensen zich volop inzetten, bestaat al. Dat schrijft de Raad voor het openbaar bestuur (Rob) in zijn advies ‘Loslaten in vertrouwen. Naar een nieuwe verhouding tussen overheid, markt en samenleving.’ In de nieuwe situatie maakt de overheid een bewuste keuze welke rol zij wil spelen bij initiatieven die in de samenleving ontstaan.

 

Wij helpen overheidsorganisaties om te gaan met de veranderende rol van de overheid.